Pregledaj stopke, moguce da je crkla sijalicaAjmo, kad su mi naprijed ugasena skroz svjetla I pritisnem kocnicu upali mi se pozicija na vozacevoj strani
Pregledaj stopke, moguce da je crkla sijalicaAjmo, kad su mi naprijed ugasena skroz svjetla I pritisnem kocnicu upali mi se pozicija na vozacevoj strani
Upravo tako, crkla od kocnicePregledaj stopke, moguce da je crkla sijalica
Ima onaj Hrom/Nikal sprej, al nije za halogenih sijalica zbog temperature. Jedino ubaciti dobre LEDice poslijeE ovako, imaam problem sa farovima, prije par dana otvorio da ih ocistim jer su poprilicno bila slaba svjetla pa sam primjetio da sjenila skoro nema, jel ima neki sprej ili nesto da se to popravi ili moram mjenjati farove??
Aj probat cu taj sprej za sad da vidim kako ce funkcionisati ako ne bude ok uzet neke led pa ubacit, hvalaIma onaj Hrom/Nikal sprej, al nije za halogenih sijalica zbog temperature. Jedino ubaciti dobre LEDice poslije
Morimoto sociva samo. Ima ih za 70-80 ka emcicaAj probat cu taj sprej za sad da vidim kako ce funkcionisati ako ne bude ok uzet neke led pa ubacit, hvala
Provjeri da ti ne curi mali hladnjak, da ti podovii negdje nisu mokri i slično.Sta moze biti uzrok magljenja stakala u autu, osim filtera kabine?
Kakvi su ti podmetaci ako su platneni moze i do njih bit,nanese se vode snijega itdSta moze biti uzrok magljenja stakala u autu, osim filtera kabine?