Mali de vrati mami i tati auto dok jos moze da se kotrlja. Nemoras ovdje nama prosipati price koliko si uspio brzo voziti, a pritom ne poginuti ili koga ubitiMa ja malo probao da vidim , a večeras nisam išao u crveno baš ali izgurao na 170 km/h nekako u prestizanju kolone.
PS ako prestižeš više od 3 auta , po belaju jedno je policijsko
Hvala na savjetu ali ovo sam samo isprobao , a inače meni je max 80 km/h , čak sam bio zaustavljen radi prespore vožnje / gušenja saobraćajaMali de vrati mami i tati auto dok jos moze da se kotrlja. Nemoras ovdje nama prosipati price koliko si uspio brzo voziti, a pritom ne poginuti ili koga ubiti
Bolje da su te zbog toga zaustavili, nego da te kupe u dijelovima sa ceste.Hvala na savjetu ali ovo sam samo isprobao , a inače meni je max 80 km/h , čak sam bio zaustavljen radi prespore vožnje / gušenja saobraćaja
ovaj je isti ko onaj sa lanciom libromBolje da su te zbog toga zaustavili, nego da te kupe u dijelovima sa ceste.
Dijete drago, ja imam auto sa 200konja i najbrze sto sam ga digao je bilo 140kmh na banjaluckom autoputu.
Ovaj je gori... zar 1.2 moze 150km/h?ovaj je isti ko onaj sa lanciom librom
SlabDijete drago, ja imam auto sa 200konja i najbrze sto sam ga digao je bilo 140kmh na banjaluckom autoputu.
Tezina ga jebe
Tezina ga jebe
može brate, haha samo mu treba 2 sata da nabije hahahOvaj je gori... zar 1.2 moze 150km/h?
Skickat från min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk
ma 'ta će 60 konja da goni 2 toneTezina ga jebe
morel 220 kad se čipuje hahahahahaTrebao si uzeti seata
Pogledajte prilog 61746
nije gledo samUpalio se ventilator