savjet ti je da promjeniš auto :dZdravo , imam Škodu Fabiu 1.2 HTP , i nakon brže vožnje po pravcu (iz pravca izletio 150km/h) , gurao sam je u crveno i auto samo počne gubiti gas kad pređe 6000 i samo se vraća na normalan broj obrtaja , ali kada se vrati i 1 obrtaj ispod 6000 automatski opet primi gas super i tako sam gurao 2 puta u crveno i stalno držao gas i auto je odjednom komplet izgubilo snagu da sam sa 150 km/h nakon 200 metara morao prebaciti u drugu , auto samo kao da se zaguši i prešao na leru do proširenja , ugasio automobil i pogledao malo po onoj plastici i spustio haubu i opet upalio automobil i malo je čudnije se ponašao ali super išao. i da još ponekad se znala sama zaključati , pa ako ima neko riješenje unaprijed hvala
Rjesenje je da nevozis auto u "crveno"Zdravo , imam Škodu Fabiu 1.2 HTP , i nakon brže vožnje po pravcu (iz pravca izletio 150km/h) , gurao sam je u crveno i auto samo počne gubiti gas kad pređe 6000 i samo se vraća na normalan broj obrtaja , ali kada se vrati i 1 obrtaj ispod 6000 automatski opet primi gas super i tako sam gurao 2 puta u crveno i stalno držao gas i auto je odjednom komplet izgubilo snagu da sam sa 150 km/h nakon 200 metara morao prebaciti u drugu , auto samo kao da se zaguši i prešao na leru do proširenja , ugasio automobil i pogledao malo po onoj plastici i spustio haubu i opet upalio automobil i malo je čudnije se ponašao ali super išao. i da još ponekad se znala sama zaključati , pa ako ima neko riješenje unaprijed hvala
kažu da ne valja kroz crvenoRjesenje je da nevozis auto u "crveno"