Nezz kako kad ima onaj dio dvoljepljive trake prvo to skinut pa polirat da se izjednaci boja ispodJedino poliranjem.
Takva ista kod mene jos danas hladno ma nema sanse imalo skinutUzmi fen i grij te pomalo noktima skidaj , tako sam ja na Pezou . Kod mene je bila ona kao gumena ili spuzvana obostrano ljepiljiva traka ispod brojeva i slova
Imao isti slučaj, mali hladnjak propišao. Uzeo nov u Motorexu, 25 KM. Sad grije, gori zemljaPar dana unazad ko osjecao se miris permenta kad upalim grijanje, jutros idem na posao kad u po puta pocese prozori da magle i poce para da izlazi, pretpostavljam da je u pitanju mali hladnjak, negdje popustio ? Grijanje odlicno bilo
Termostat ti vjerovatno ne radi i kod mene je bio takav slucaj sad kad je zima krenula, promjenio termostat i sve ok sadPozdrav. Imam Seat Ibizu i temperatura vode u sistemu mi ne prelazi 60 stepeni. Da li je to normalno s obzirom da ljeti bude na 90 stepeni?
Da li je aktiviran, to mozes dijagnostikom uraditKratko pitanje. Kako se pali tempomat na golfu 4 Sdi. Ima komanda na rucici. Kad upalim na tabli mi se upali zelena lampica medjutim auto ne reaguje.
Novo mi je auto kupljeno prije par dana. Tvoj predlog je da provjerim kod mehanicara ?Da li je aktiviran, to mozes dijagnostikom uradit
Probo sam malo putem i upalio ga al ne znam ponovit. Mislim da ima veze sa kvacilom.Da, na dijagnostiku ga spojis i aktiviras sistem tempomata