audi a6 2.7tdi 2005god manuel
zamajac mana ili ne???
gledao sam jednog na satu pise 140-150k km,a momak mi rece da je mjenjao zamajac i lamelu.
dal je to normalno ili postoji mogucnost mozda da je vracana kilometraza??
hvala
Nisu svi vozači isti, neko će ga sjebati ispod 100.000km.
A sta ako je auto odrzavano u ovlastenom servisu i stavljen originalni zamajac prije nego li si ga kupio?Meni neki dan na a4 b7 2007.god. otisao zamajac, kad sam skinuo bio je originalni na autu jos, al je na satu 326.000km, ja drugi vlasnik i vec vise od 100 hiljada presao kod mene. Pa ti racunaj koliko je taj presao. Kod mene unutra jos nema tragova trosenja na volanu prekidacima stekama kao na pojedinim sto su presli 150 hiljada.
Vozdra drugovi ,imam problem sa farovima na golfu 4 farovi su sa socivima I angel eyes prstenovima tako mi je doslo na autu org su sa socivima nije nista naknadno ubacivano slicni r32 farovima.problem je slijedeci slabo svijetli nocu (Far otvaran sjenilo korodiralo i izgorilo) svijetli ali nije to to nevidi Se nista jasno probao sam sa jacim sijalicama malo je bolje ali nista neko mi je predlozio da stavim xenone pa neznam radije bi za te pare kupio nova sociva ili sama sjenila jer prstenovi su Mi zuti.gledao sam na netu kako se obnavlja sjenilo nekom chrom folijom ali mi nije nwko trajno rjesenje.Drugovi pomagajte moram stalno pod dugim vozit.pozz