Kao sto sam ti vec napisao postoji odrzavano i ne odrzavano auto, kao i ona izreka najbolje auto novo auto. Ti svako malo za novo auto pitas, nadjes auto odvedes u servis da ti pregledaju ili nekog strucnog povedes sa sobom i to je to.Zna li neko kako su se pokazale skode oktavije motor 1.6tdi 77kw 2009 /10/11 godiste? Kako se pokazao ovaj motor?
Motor kao motor je ok...al po meni malo slab za toliki auto. Nije kvarljiv i ekonomican je. Pricam iz vizije golfa 6...oni jmaju taj motor.Zna li neko kako su se pokazale skode oktavije motor 1.6tdi 77kw 2009 /10/11 godiste? Kako se pokazao ovaj motor?
Vozdra raja nisam dugo bio na forumu Imam pitanje da li se neko susretao sa ovakvim kljucem za ford focusa mk1 2005 godiste sedan za juznu ameriku 2.0 motor ne mogu da nadjem nigdje na internetu ovakav kljuc izvadio sam bateriju pisalo je 625a , otisao u electronic centar na marin dvoru dao mi varta 625u kaze isto stavio ponovo ne radi, sistem izgleda tako jednostavno ne znam sta moze da neradi mala oprugica koja bi kao trebala provesti struju do diode i tako otkljucati vrata?
to sam zaboravio spomenuti. kocnice u subotu zamijenio. sve diskove i pakne. rucnu dotego. pritisak sam ist pregledao.Jel pritisak guma uredu? Da ti ne drzi neki od tockova...tj da ne koci pomalo...stanje klijesta....rucna kocnica stanje sajli?