Mislis da bi se tad zvala samostelujuca sajla!? Kupi obicnu sajlu i promjeni! 30-tak maraka kosta!Citroen Berlingo 1,9 d 2005.g je u pitanju.
Da li se i na koji nacin moze nastelovati samostelujuca sajla kvacila,jer mi skroz pri dnu odvaja i tesko ide u brzine .
Ako netko zna neku caku bio bih mu zahvalan.
upravusiturbina na bilo kojem autu koje je ima, nebitno da li benzin ili dizel, radi stalno. tj stalno zrak prolazi kroz nju, samo sto se njeni efekti pocnu primjecivati na odredjenom broju obraja. ako grijesim, neka me neko od strucnijih ispravi..
Jedno pitanjce za znalce..
Postoji li nacin za ispitati ispravnost klima kompresora a da se isti ne montira na cio sistem? Da li bi ga mogao samo prikopcati na struju auta (skinuti dzek sa kompresora koji je vec na autu i prikopcati na ovaj te ukljuciti klimu). Da li ce on odreagovati ako je ispravan?
Ima li ko da me uputi kako da zalijepim foliju na farove, sta ovo prscu prije, voda?? Neki koriste onaj fen, neki ne?
Hvala ti, zalijepio davno. Mali farovi na mk2 zuta folija, malo sam se napatio, ali dobro je. Poprskao onim za stakla, zalijepio, istjerao vodu i fenom za kosu na krajuZasto ce ti folija na farovima?
Napravi smjesu vode i deterdzenta pa probaj tako. I kasnije samo istjeraj vodu spartlicom