raja imam jedan probblemcic. Imam mazdu 121 89' godiste. Dakle auto jako dugo nije bilo vozeno, presla je orginalnih 24.000 km sto znaci da se motor nije kako treba ni razradio. Sve sljaka i radi kako treba, ali m jedno brine. PONEKAD mi se izmedju hladnjaka i motora zna pojaviti bijelicast dim slican vodenoj pari. Sad ce sigurno svi napisat provjeri permant, imas li vode bla bla.... sve je to ispravno, to se desi nekada cak i kada motor opste nije dostigao radnu temperaturu. Hladnjak se pali najnormalnije, ohladi, ugasi se... dakle oko toga nema problema... To mi se desava recimo kada hocu da parkiram auto rikvercom negdje gdje je neka mala uzbrdica, pa ono malo na vagi... sinoc bas primjetim, znaci nisam opste ugasio auto, otvorim haubu ali nemogu definisat odakle dim dolazi, cim otvorim haubu on se postepeno izgubi i nema ga... To se ne desava tako cesto... nekada vozim primjera radi sat vremena a dima opste nema :S Skroz mi je ne logicno ovo... AKo neko ima neku ideju sta bi moglo bit, neka pomogne, bicu zahvalan, pozdrav