Član
Jel ubacen u brzinu uopste? Ne kontam ovo nikakoPozzzzz,jedno brzinsko pitanje
da li bih možda trebao raditi nešto ovome što se čuje na videu,i o čemu se radi .....Iskusnijim forumašima će ovo možda izgledati smiješno,ali eto
Jel ubacen u brzinu uopste? Ne kontam ovo nikakoPozzzzz,jedno brzinsko pitanje
da li bih možda trebao raditi nešto ovome što se čuje na videu,i o čemu se radi .....Iskusnijim forumašima će ovo možda izgledati smiješno,ali eto
Ebeš ga,ovo je fa we,nije mercedesala ti imaš luftova hahahah
Pomislio sam na to,ali bi se ležaj valjda trebao čuti i u vožnji,kao da nešzo hučiLezaj?
digni auto na dizalicu, pa odozdo sve detaljno pregledaj, može biti ležaj neki u mjenjaču, kinetički, provjeri to finoEbeš ga,ovo je fa we,nije mercedes
nego o kakvim luftovima pričaš,evo sam osto bez lufta kako si me prepao
da.Jel mi ovo otisao hladnjak?
Svako 2-3 dana moram dosipat vodu
Eh,hvaladigni auto na dizalicu, pa odozdo sve detaljno pregledaj, može biti ležaj neki u mjenjaču, kinetički, provjeri to fino
Koje je auto u pitanju? Vidi ima li na sred poluosovine lezaj. Kod mene na volvu ima jedan veliki, spao mu prsten koji stiti od prasine i blata. I od tada lagano melje, ali daleko od tog tvog zvukaEh,hvala
vjeruj mi nemam pojma,ali znam jedino da kada okrećem točak naprijed/nazad da se to meljenje prenosi sve do mjenjača
moguće da nema negdje masti,pa onako melje
golf3 1.9 td je u pitanju....Mislim da ima ležaj,i gotovo sam siguran da je do nje,jer kako kažeš da imaš slične simptomeKoje je auto u pitanju? Vidi ima li na sred poluosovine lezaj. Kod mene na volvu ima jedan veliki, spao mu prsten koji stiti od prasine i blata. I od tada lagano melje, ali daleko od tog tvog zvuka
Mikroprekidac 101%Kad otvorim vozaceva vrata ne radi ono svjetlo sto bude na vratima , suvozaceva rade. Skinuo sam sijalicu sa suvozacevih vrata i stavio na vozaceva a sa vozacevih stavio na suvozaceva , znaci samo zamjenio . I skonto sam da nije do sjjalice vec je do necega drugog. U pitanju je golf 4 2001 74 kw karavan pa ako neko zna sta je ..
Mikroprekidac 101%