Član
Joj noke ti si najgori od sve djece ovdje! Ovo su prenosili satiricni portali prije mjesec dana! Nemo's ba povjerovati u ovakve gluposti!Prosvijetli me molim te, o kom se mediju radi ? Kakve studije, koje metode ?
Joj noke ti si najgori od sve djece ovdje! Ovo su prenosili satiricni portali prije mjesec dana! Nemo's ba povjerovati u ovakve gluposti!Prosvijetli me molim te, o kom se mediju radi ? Kakve studije, koje metode ?
Odavno ne procitah nista nebuloznije.. 1 april je za 2 mjeseca
Naravno da ne vjerujem, samo mi nije jasno zasto je ovo uopste zavrsilo na BHTuJoj noke ti si najgori od sve djece ovdje! Ovo su prenosili satiricni portali prije mjesec dana! Nemo's ba povjerovati u ovakve gluposti!
Automobili za vozaće starije od 72 godine neće imati papućicu gasa, a VW je izjavio da njihovi modeli neće imati ni rezervoar.
Što se starijih vozaća tiće po statistici 87% ih se kreće brzinom koju imaju na štan(d) gasu.
Što se tiće VW rezervoar će biti dopunska oprema. Ovu odluku obrazlažu činjenicom da vlasnici VW vozila u BiH tvrde da ima vozila troše ko upaljaći ili filđan na 100/km. Gorivo će vozaći ubuduće unositi sa sobom u staklenoj boci od 1l što je pretpostavlja se dovoljno za 2.000km .