Poruka na PP od emse21 , sine slobodno pisi ovde ne moras PP slati . Citiram:
ti sto glumis nekog mangupa,pljunut cu te kad te vidim cigane jedan,krivo ti sto neko ima love,samo pokazujes primitivizam papcino jedna....ti uopste ne poznajes tarika,on mi je najbolji drug i ako ja nemam milione ko sto on ima...vozim s-paketa i sa razlogom ga branim jer on nije materijalista i prije bi pomogo nekome nego pola foruma....nemoj pricati o nekome kad ga ne znas
E sine ovako da tebi napisem i svim ostalima sto mislite da ste otkrili auta. Nisam mangup al isto tako ne dam na sebe posebno vama balavurdiji da tako pricate . Jebe se meni i za tebe i za Tarika i za njegove pare . Prvi me malac prcao za sta sam mu ja trebao napisati poruku kakvu si ti meni al bas zato sto nisam primitivan nisam to uradio mlad je jos naucit ce. Znam Tarika bolje od tebe jer je kod mene u Ulici odrastao , znam ga jos kad je u osnovnu skolu isao . Mene je iznenadilo njegovo ponasanje jer se uvijek dojmio kao fino dijete , i te sve "pare" sto ima ustvari on nema , ako ces tako gledati ja imam vise svoje licne imovine zaradzene rukama nego on . Ne govorim prepisane niti poklonjene nego zaradzene tako da ja nemam biti ni nakoga ljubomoran , ja stvaram sa svoje dvije ruke a kako vi ostali apsolutno me ne zanima. A kao sto sam ti napisao na PP i tebi i svima koji imaju sta protiv mene znate gdje stanujem pa boze moj ko koga prebije prebije , ja prema starijim imam rispekt a vama ga izgleda treba usaditi. Stidite se majke mi