Član
Naime, tražim dobrog majstora za Ford vozila u Sarajevu.. Inače vozim Ford Fokus 2005 1.6 16v
AmmarMazda je napisao(la):Naime, tražim dobrog majstora za Ford vozila u Sarajevu.. Inače vozim Ford Fokus 2005 1.6 16v
daki je napisao(la):www.f-ac.ba ford servis wtf stace ti garazni majstori
golf2 je napisao(la):daki je napisao(la):www.f-ac.ba ford servis wtf stace ti garazni majstori
druze kakav f-ac, nemaju dijagnostiku kako treba a ne nesto drugo, a da ne kazem kako deru sa cijenama ...
golf2 je napisao(la):u pitanju je ford focus mk1, odvucen u ovlasteni nije izbacio dijagnostiku kako treba, pola stvari nije izbacio sto nije bilo uredu , odem nakon toga u bihamk gdje mi je sve zivo nezivo izbacio i otklonjen kvar nakon toga.. a znam iz iskustva f-ac sarajevo zove "garaznog majstora" kad ne znaju otkloniti kvar pa ga pitaju kako sta, a da ne pricam o f-ac serviseru kako i sta radi...mozda je u TZ drukcije, ali ja znam podosta ljudi kako se zali na ovlasteni..
Brum Brum je napisao(la):Iskreno Daki, ali ni moju Fiestu u ovlastenom nisu mogli otkloniti kvar, pa sam otisao do jarana koji mi je nasao gresku na dijagnostici sa svojom recemo kineskom dijagnostikom i plus sam jeftinije prosao. Nije sve imati dijagnostiku, valja znati i princip rada motora i koristiti logiku, oni meni kazu u Fordu: spojen je na dijagnostiku nisam mogli ustanoviji sta vam je sa autom, po nama je sve OK, a auto trokiralo i izbacivalo gresku na cilindru 3., ja im fino kazem promjenjeni su kablovi i svjecice, originalne, reko moze li biti do bobine, kazu ne, ona kada ne radi ne radi nikako a ne samo povremeno, i ja to sve napravim kod jarana, naravno bio je kvar bobina.