Automehanicar Sarajevo?

Automehanicar Sarajevo?

Poz narode , trebam pozitivna misljenja za mehanicare iz ovog naseg lijepog Sarajeva , prije sam radio kod Dine (sportcar) auto ali sad kako su se nabacili tockovi i spustilo nema sanse da se popdnem kod njeg , pa me zanima gdje vi radite auta , bitan je dobar prilaz da nije u brdima i da ima noviju opremu tacnije dizalice standardni problem sa visinom

IGY

Član
tesko da ces kod nas naci majstora za tako nisko auto
sve dizalice su standardne, ja dok sam bio zakucan previse, sam nosio sa sobom 4 daskice, sa kojima sam se penjao na visinu dizalice, pa tek onda rad, patnja je to hoces nisko padni nisko :lol:

ebemu misa nafatat cemo nekoga , ima jedan tamo prema butmiru moram provjeriti a ima kod fedex-a isto ovaj momak Senci prije je bio , kad nisam bio kod maistora ne pamtim Opel se ne kvari ebo takvo auto :lol:

Član
hmmm, pa ja i stari radimo kod edvina (na tranzitu tacno iza zeljinog stadiona), on ima onu dizalicu sto izlazi iz poda, e sad to nije oficijelni servis ni za jedno auto, al on je specijaliziran u glavnom za renaulta, znaci dijagnostika i ostale zezancije, pa tako da ne znam da li bi ti imao koristi od njega jer vozis opela. al eto mozes otic kad ti bude uzput pa vidi.

aha vidjet cemo i to bacit cu se u obilazak al to sve dok prodje ova zima ide autic na zimski san , do tad mogu se rapsitivati ne treba svakom ni auto voziti

IGY

Član
da ali kod edvia se opet treba popeti uz ono malo brdasce, sto je njemu opet problem

hehe da znam tacno ne bi trazio maistora , autu nije nista nego eto klasicni pregled sigurno mu fali nesto , da je nesto pri kraju i sl . i naravno planiram poslije zime uraditi veliki servis da sve zamjenim

Član
jesi bio kod cice i elvira u vogosci prilaz djeluje dosta ravno il kontaktiraj clana zer..
I imam ti jednog dobrog al malo ludog u lukavici kod kule prilaz nako mozes mozda...
A i ovdje na aerodromskom kod picerije dino gdje stoji onaj merc 124 samo kako se majstor zove ??vidio samimaju zalihu dascica raznih dimenzija pa mozda se uspijes popet

Sta mislis da odes u Opel safety na Stupu kod Dzeme i Sane nije ruzan prilaz jedino ne znam za dizalice kako bi se popeo :)