Član
mene interesuje jel neko zna Autolimar Cehajic iz Kaknja...? iskustva pozitivna il negativna? imam neku preporuku za lakiranje kod njega...hvala unaprijed
tito_i_partija je napisao(la):mene interesuje jel neko zna Autolimar Cehajic iz Kaknja...? iskustva pozitivna il negativna? imam neku preporuku za lakiranje kod njega...hvala unaprijed
Ma radi covjek 30 godina sa autima i ti bi bio dobar majstor samo se treba najaviti kod njega jer ima puno posla pogotovo kad ljeto dodjeOggy je napisao(la):I ja sam takodje posalo par auta na lakiranje kod njega..niko se nije pozalio..jako dobar limar..i nije previse skup..
keno46 je napisao(la):tito_i_partija je napisao(la):mene interesuje jel neko zna Autolimar Cehajic iz Kaknja...? iskustva pozitivna il negativna? imam neku preporuku za lakiranje kod njega...hvala unaprijed
haha to mi je stari zar ce i u tuzli cuje za njega radim i ja sa njim ak hoces slike mondea sto smo farbali javi mi se na msn kenan_rossi95@hotmail.com
keno46 je napisao(la):Ma radi covjek 30 godina sa autima i ti bi bio dobar majstor samo se treba najaviti kod njega jer ima puno posla pogotovo kad ljeto dodjeOggy je napisao(la):I ja sam takodje posalo par auta na lakiranje kod njega..niko se nije pozalio..jako dobar limar..i nije previse skup..
Ev vam klip sto smo farbali mendea jednog
http://www.youtube.com/watch?v=PaWSSqydGTM
uco_opc je napisao(la):Najbolja je ispala ona slicica na zadnjoj sajbi
hahahtito_i_partija je napisao(la):keno46 je napisao(la):tito_i_partija je napisao(la):mene interesuje jel neko zna Autolimar Cehajic iz Kaknja...? iskustva pozitivna il negativna? imam neku preporuku za lakiranje kod njega...hvala unaprijed
haha to mi je stari zar ce i u tuzli cuje za njega radim i ja sa njim ak hoces slike mondea sto smo farbali javi mi se na msn kenan_rossi95@hotmail.com
porodicni marketing....hahaha
duurma je napisao(la):jeli koristite komoru za farbanje