mirsadgolf je napisao(la):druze da te pitam koliko bi bilo para za golfa keca presvlacenje sjedista kombinacija,platno-ekokoza na ovom mom crvenom golfu.
w123coupe je napisao(la):Nista u svakom slucaju hvala,odlucio sam cekat i trazit orginalan sjedista koznu unutrasnjost.Nije rad tebe,ili cjene vec mogu proci jeftinije a i orginal je orginal.Al ko zna sta me bubne pa se i javim mozda za presvlacenje.
Hvala ESo.esso_sa je napisao(la):Tek sad vidjeh ovu temu pa reko da i ja malo reklamiram. Tahir je takodjer radio i moja sjedista a ja sam zaista imao dosta "specificnih" zahtjeva... Covjek je sve ispostovao i moje zelje sproveo u djelo ! Svaka preporuka, ko god ima namjeru da nesto radi sa svojim sjedistima ! Kvalitet, ljubaznost i sve na nivou !
Ovom prilikom i veliki pozdrav za Tahira !
Evo i koja slika kako je meni odradio sjedista
A evo kako su izgledala prije Tahirovog tretmana
mirsadgolf je napisao(la):druze da te pitam koliko bi bilo para za golfa keca presvlacenje sjedista kombinacija,platno-ekokoza na ovom mom crvenom golfu.
BoB_MarleY je napisao(la):evo da i ja pohvalim Tahirov rad..covjek radi super kvalitetno, i dosta povoljno...stvarno sve preporuke za njega..
evo slika kako je to kod mene ispalo, jeste malo losija slika ali se vidi...