hvala druglov2xlr8 je napisao(la):svaka cast za ovo sto si uradio @roki_actrosu ovo je fenomenalno!puno srece u daljnjem radu
izvini ,stvarno sam ovih dana prezauzet,w123coupe je napisao(la):Nema covjek sije i po komsiluku cim ga nema sa odgovorom na moje pitanje :icon_smile:
na donjem sicu , imas rastep i dva dupla sava,,,selva je napisao(la):e druže to je to što sam ti pričao, znači Rexton I, 2005 godište, kožna sjedišta
Uploaded with ImageShack.us
hvala prijateljunermin suljagic je napisao(la):svaka cast tahire,majstor si svog zanata
roki_actros je napisao(la):Tahir je drugi Tito Kako se kojim danom vozim, sve su mi draza sjedista, koja je Dr.Tahir uteg'o da sviraju
, pozzzz drugmetalmir je napisao(la):evo da ti ovdje kažem za presvlake, da ne šaram na PIK-u... :icon_smile:
sviđa mi se extra ono što si uradio na PUG-u (na slikama)... kontao sam sličan fazon - alkantara i eko koža, pa da bude neka fina kombinacija... što se proštepavanja tiče - to će biti fantastično
moraćemo naći neki žuti konac, ako ništa to ću ti ja potražiti, pa da prošijemo rubove, čisto fazona radi.
a ovo sve sam planirao tamo nekad poslije avgusta, tako da mi se e žuri, ali imaj me na umu :icon_biggrin:
živ mi bio prijatelju, pa se čujemo oko detalja kad ovo bude aktuelno, pozzz...
w123coupe je napisao(la):postavio sam ti na drugoj stranici kako zelim da bude prosiveno,znaci nista drukcije nego kako je orginalno u Mercedesu w123 Coupe i dole ispod su boje koze koje zelio bi.Pa mi javi cjenu.Znaci u zelenoj ako budes radio radis samo sjedista prednja i zadnja.
a ako budes radio u nekoj drugoj boji znaci radis sve,sjedista,tapacirunge krov rucke na vratima.pa mi javi i za to cjenu.