pozz,daniels1001 je napisao(la):koliko bi kostalo presvlačenje u kožu. pravu kožu. ne najjeftiniju, ne najskuplju. znaci neka srednja cijena. radi se o alfi 156...
Limp je napisao(la):pozdrav, interesuje me koliko bi me izasle presvlake za golf 5 ovakvog dezena
Uploaded with ImageShack.us
trebao bi i presvuci kozicu mjenjaca... koliko bi to sve ukupno bilo i koliko traje da se sve to odradi? hvala
Lingo Sporting je napisao(la):Poštovani,
Da li radite presvlake na dječijim autosjedalicama?
Hvala na odgovoru. :icon_rolleyes:
Pozz
Sarajlic je napisao(la):Imam materijal sav.Koliko bi kostalo da se urade sjedista.Znaci vase ruke,stim da skoro pola posla je gotovo jer se koriste vec pripremljeni gornji dijelovi sjedista kao sto su na slici iznad.
Grga je napisao(la):Koliko bi kostalo presvlacenje peugeot 307, interesuje me platno(dva dezena) i kombinacija platno a sa strane eko koza?
pozz
Capofamiglia je napisao(la):Pozdrav
Zanima me reparacija originalnih presvlaka na automobilu Volvo V40 (cijena, prvenstveno), naime radi se o tome da su se na sjedištima počele rašivati originalne presvlake usljed dugogodišnje upotrebe, a same presvlake su dvoslojne, pa se rašiva samo prvi sloj, dakle nije ništa poderano, samo šavovi "popustili"...
Nadam se da ste imali iskustva sa tim vozilom, pošto vidim da imate mnogo iskustva i radili ste na mnogo vozila. Čim budem u prilici stavljam slike unutrašnjosti.
nookey je napisao(la):Kralju reci mi koliko bi koštalo da presvučem sjedišta u golfa 3, znači nisu sportska, nego obična, s tim da čini mi se u vozačevog me bode šipka sa strane, sad ne znam šta se nalazi unutra pa da ti mogu reći je li oštećeno, nije li??