Franki je napisao(la):Izvini brate ali ti tom audiu trebas spustit jos cijenu da ga prodas, ljudi bjeze od njega zato sto je automatic. Nema tu nikakve pijace i to ako ga na piku ne prodas onda ne znam......
To je moje misljenje i nemoj se naci uvrjedjen
zlajaaa je napisao(la):Nedjeljom dođi oko 7-8
Franki je napisao(la):Izvini brate ali ti tom audiu trebas spustit jos cijenu da ga prodas, ljudi bjeze od njega zato sto je automatic. Nema tu nikakve pijace i to ako ga na piku ne prodas onda ne znam......
To je moje misljenje i nemoj se naci uvrjedjen
emir_89 je napisao(la):i mene pik nervira uveliko, tj pojedini debili. fino naglasis da zamjene ne dolaze u obzir, i javi ti se debi pita mozel zamjena za bukova drva. jbg situacija jeste malo teza ko prodaje za kes bez zamjena, ali polahko, naletice musterija, treba se malo strpiti
rs6 je napisao(la):gledaj da budes u 7 : 30 vec na ormanici, 10 KM ti je karta ulazna, ako prodajes auto ( dodje ko neka placarina )
a ljudi bude bruku
tictac je napisao(la):bio sam u ormanici,slabo skroz,ima auta hiljada al nema kuapaca nikako i slabo je posjecena pijaca bila,samo se golf 2 prodaje nista drugo a auta nema kakvih nema:icon_sad:
tictac je napisao(la):bio sam u ormanici,slabo skroz,ima auta hiljada al nema kuapaca nikako i slabo je posjecena pijaca bila,samo se golf 2 prodaje nista drugo a auta nema kakvih nema:icon_sad:
pioneer_09 je napisao(la):Ne znam odakle si tačno, ali parkiraj auto na nekom prometnom mjestu. Sjenjak, Stupine, Slatina, obilazi ga svaki dan ako treba i gotovo Nema ti druge
u pravu si drug,bas sam sve razgledo,i vidio ko je sta pazario,2-3 golfa 2 su prodane i 3 su se gledale ostalo nista nista_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):tictac je napisao(la):bio sam u ormanici,slabo skroz,ima auta hiljada al nema kuapaca nikako i slabo je posjecena pijaca bila,samo se golf 2 prodaje nista drugo a auta nema kakvih nema:icon_sad:
Ne znam druze sta si ocekivao, na tim pijacama se prodaju auta do 5000 (mada i to je rijetko, mislim da je mali broj prodanih auta), jer kao prvo svijet nema para za skuplje, a kao drugo i ako ima onda gleda po internetu i po auto kucama i sl.
A neko spomenu Loncare, nisam bio dugo ali mislim da je tamo rasulo jos vece. Nekad se subotom islo na Ormanicu a nedeljom na Loncare(ili obratno), bude puno auta, svijeta, pazarivanja, a danas...mrtvilo....