Član
traim rep za Vectru B na zadnjim gepek vratima, da nema ko?? bio bi za muštulukaaaaaaaa???? ponude na pm....
Grga je napisao(la):da nema neko slucajno broj od otpada Kod Agana?
zahvaljujem
S0nic je napisao(la):molio bi neki autootpad u Grudama ili Hercegovini gdje mogu naći povoljno okrugli airbag za volan od BMW E46 , prednost Grudama ....uglavnom ko ima za bmw dosta dijelova valjda će imati i airbag hvala
šole je napisao(la):S0nic je napisao(la):molio bi neki autootpad u Grudama ili Hercegovini gdje mogu naći povoljno okrugli airbag za volan od BMW E46 , prednost Grudama ....uglavnom ko ima za bmw dosta dijelova valjda će imati i airbag hvala
Imaš u Livnu ako ti nije daleko...
Sutra ću ti ja pogledat i javit,da ne dolaziš bzvzS0nic je napisao(la):šole je napisao(la):S0nic je napisao(la):molio bi neki autootpad u Grudama ili Hercegovini gdje mogu naći povoljno okrugli airbag za volan od BMW E46 , prednost Grudama ....uglavnom ko ima za bmw dosta dijelova valjda će imati i airbag hvala
Imaš u Livnu ako ti nije daleko...
zvao u grude kaze da nema ali da je cijena inače oko 200 eura ))) pa u hrvatskoj ga mogu naci za 150 eura očekivao sam debelo jeftinije u hercegovini jer mi je u grudama kolega kupio za 100 eura... gdje mogu pogledati u livnu?
šole je napisao(la):Sutra ću ti ja pogledat i javit,da ne dolaziš bzvz
Grga je napisao(la):meni hoce 60km za 16 sarafa, ti za alu su duzi i sta ja znam jos nesto heh..