auto nema snage

auto nema snage

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Deyo je napisao(la):
Ne bi on njega prodao da mu je valjao, a sretan onaj koji zna prave majstore... savjet... nikad u ovlašteni :icon_smile:
Šta je kupio taj ako je kupio ?

Zasto nikad u ovlasteni:icon_question: Najjaca je stvar kad imas pola svojih ljudi u jednom ovlastenom! :cool:

ja sam od majstora uzeo auto al sam se snjim dogovorio sta se pokvari ove zime da je dzabno popravljanje i to jeste tako nisam se zaj*o hihi

Član
Deyo je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Deyo je napisao(la):
Ne bi on njega prodao da mu je valjao, a sretan onaj koji zna prave majstore... savjet... nikad u ovlašteni :icon_smile:
Šta je kupio taj ako je kupio ?

Zasto nikad u ovlasteni:icon_question: Najjaca je stvar kad imas pola svojih ljudi u jednom ovlastenom! :cool:

Moja iskustva konkretno sa Hyundaiem. Jedino ako baš znaš ko ti radi na autu.

Kod mene iskljucivo oridjidji dijelovi i iskljucivo iz Verana!!!:cool: Pocevsi od ulja, preko tecnosti za hladjenje, pa preko svih mogucih filtera, do hladnjaka i ventilatora,... Sto je sigurno, sigurno je!;)

Član
Deyo je napisao(la):
Moja iskustva konkretno sa Hyundaiem. Jedino ako baš znaš ko ti radi na autu.

al čekaj zar nebi po nekoj "logici" (logika je u ovom slučaju čudan pojam) u ovlaštenom servisu trebali radit neki pravi majestori, j*emu ideš tamo s namjerom da ti ljudi pomognu i da si siguran kad sjedneš u svoje auto, al očito NE, bitno da kad ti da radni nalog da je njihov rad masno naplaćen a kvalitet obavljenog posla neigra neku veliku ulogu, i koji god dio ode ONI samo ugrađuju orginale-njih zamjenski dijelovi ne zanimaju(primjer org. mjerač protoka zraka-480KM, zamjenski -100KM, orginal benziska pumpa-400KM, zamjenska 110-i čak 6mj.garancije) kontaj se kad ćeš opet doć kod njih, al jbg stvarno je danas teško nać dobrog majstora u kojeg se možeš pouzdat, al ja dok sam obišao pola kantona kad su me šaltali- idi ovom idi onom- uspio sam naći nekog pouzdanog za ubuduće

Član
Deyo je napisao(la):
Prijatelju kod tebe je protokomjer Boschov, i regulator ler gasa i pola elektronike je Bosch, tako da je to patka, protokomjer se može i za 200km naći nov "original". Kod mene je to sve OK, ali na Corsi sam mjenjao isto Boschov i stavio od Golfa IV 1.4 16v...
Pravi majstori rade sami za sebe a ne za neki servis koji ih malo plaća i onda oni fušere.

Potpis! Dogovoris se sa majstorima da ti ne rade u ovlascenom! Pregledaju ti auto, vide sta ne valja, kupe te dijelove u ovlascenom servisu (kao zaposleni imaju popust), odes kod tog majstora kuci i uz rakijicu, kafu, pivce, nasteluje ti auto da fercera kao novo! Ja tako radim i prezadovoljan sam rezultatima!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.