Javi mi se drug na Viber (065/569-384) poslacu ti detaljan dokument kako ugraditi Auto hold. PozPozdrav svima,evo ja opet nesto imam....
Moze li se naknadno ugraditi-aktivirati AUTO HOLD ????
...kod mene pasat 6 1.9 tdi...highline...a ima samo ovu glupu el.rucnu...
Bez auto holda je sranje.
Glupa stvar da moras pritisniti kocnicu da rucna pust...to niko nema.
Ako si htio reci da se airbag aktivira samo kad je pojas svezan, to nije tacno, airbag se aktivira kad puknu kapsule u sasiji odnosno kad se sasija pocne savijati bez obzira jesi li svezan ili ne.I u slučaju nedaj Bože udesa airbag se aktivira, pojas te ne zadrži jer nije svezan, ti ideš naprijed, airbag prema tebi i ubije te.
PotvrdaAko si htio reci da se airbag aktivira samo kad je pojas svezan, to nije tacno, airbag se aktivira kad puknu kapsule u sasiji odnosno kad se sasija pocne savijati bez obzira jesi li svezan ili ne.
Hvala sto si iskren.Pa mislim da se ne vezivas svako malo dok si npr po gradu i svako malo stajes da izadjes u ljekarnu, pekaru, parking itd... Jbg da budem iskren vezem se samo kad vidim da policija ceka
Da, to sam htio reći jer sam vidio na OLXu auto koje je dosta skršeno naprijed a airbagovi nisu iskočili, pa ga pitaju zašto airbagovi nisu iskočili, jedan napiše vjerovatno nije bio svezan, a on odgovori "tačno tako".Ako si htio reci da se airbag aktivira samo kad je pojas svezan, to nije tacno, airbag se aktivira kad puknu kapsule u sasiji odnosno kad se sasija pocne savijati bez obzira jesi li svezan ili ne.
nema to veze samo se tako potrefilo i ja sam vidjao tako skrsena auta da ne mozes da vjerujes a da nije aktiviram airbag, ali sve je to samo limarija skrsena tek kad krene sasija da se savija onda se aktivira airbag. Jedino se zna desiti da se npr suvozacev airbag ne aktivira ako suvozac ne sjedi ali to je po senzoru za suvozacevo sjediste a ne zbog pojasa.Da, to sam htio reći jer sam vidio na OLXu auto koje je dosta skršeno naprijed a airbagovi nisu iskočili, pa ga pitaju zašto airbagovi nisu iskočili, jedan napiše vjerovatno nije bio svezan, a on odgovori "tačno tako".
Ko god ti je rekao da ne moze slagao te!!Raspitao sam se i svi su rekli da ne moze nista...kako je tako je.....