Bice veceras kad dodjem kuci, zaibretit ces se kako sam uradioheh haj spusti staklo i blize slikaj da vidimo i greskice...mada nije lose..
ovo jako dobro izgledaLegla jedna strana, radio jutros od 11 do pola 2 za prvi put zadovoljan sam
Izgleda dobro nego koje folije koristis i koje bi preporucio jos malo kad se vrijeme popravi planiram sebi auto sredit moze i neke sa ebaya pozzNeki od primjera kako to ja radim
Sve preporuke za njega.Ja već radio kod njega dva kombija i rallya.Ja sam mislio zatamniti auto u Mostaru Cac folija Golf 4 sve osim prednje sajbe ima li tko kakva iskustva ili preporuku za postotak i to ? I kako vam se cini da prednja stakla zatamnim?
Sva ova auta sa slika su excalibur folija, osim ovog x-a koji je nexus.
Ja imam radnju, i bavim se folijama, poliranjem, restauracijom farova i td.
Drzim nexus foliju pretezno, nju imam kao skuplju varijantu.nabavljam je sam sebi u Italiji, jer u BiH s kim god sam pokusao poslovat hoce na meni masno da zaradi, tako da sam sebi donosim foliju iz italije, kad god idem uzmem rolnu dvije
Jeftinija varijanta mi je excalibur folija, najbolja jeftina folija. Kod nas kosta max 10km po pakovanju, a moze se s njom jako dobro uradit. Znam dosta momaka koji je ugradjuju kao skuplju varijantu
Dobra je i ona americka janey folija, pakovanje kosta oko 20-25-30km, kako gdje.tanja je od excalibura, i da se fino oblikovat, sto je najveca mana excalibura. Inace folija je extra, ako se koristi pravi alat nece se izgrebat, moze bit jako dugo da ne izblijedi
SVI bi preko noci da zarade . nego kazes da je excalibur malo deblji meni to i nije lose jer imam fen tako da vjerovatno se da oblikovati ja sam radio sebi sa 5% boozos neka iz binga 6 km extra je tanka uglavnom potrosio sam dvije rolne a mogo sam sa jednom ispalo je dobro pravo ali crno ko teretni nazad sam moro skinuti smetalo .gdje ti je radnja da svratim u shoping kad sunca ugrije ovih dana.Sva ova auta sa slika su excalibur folija, osim ovog x-a koji je nexus.
Ja imam radnju, i bavim se folijama, poliranjem, restauracijom farova i td.
Drzim nexus foliju pretezno, nju imam kao skuplju varijantu.nabavljam je sam sebi u Italiji, jer u BiH s kim god sam pokusao poslovat hoce na meni masno da zaradi, tako da sam sebi donosim foliju iz italije, kad god idem uzmem rolnu dvije
Jeftinija varijanta mi je excalibur folija, najbolja jeftina folija. Kod nas kosta max 10km po pakovanju, a moze se s njom jako dobro uradit. Znam dosta momaka koji je ugradjuju kao skuplju varijantu
Dobra je i ona americka janey folija, pakovanje kosta oko 20-25-30km, kako gdje.tanja je od excalibura, i da se fino oblikovat, sto je najveca mana excalibura. Inace folija je extra, ako se koristi pravi alat nece se izgrebat, moze bit jako dugo da ne izblijedi