Član
1.4 ljuta nepoderiva mašina. troši 7 al u KurtZu troši više od 1.6 16v gti u tom autuTo ti ni oni iz Wolfsburga nebi povjerovali
1.4 ljuta nepoderiva mašina. troši 7 al u KurtZu troši više od 1.6 16v gti u tom autuTo ti ni oni iz Wolfsburga nebi povjerovali
dokazi suprotno, kudite neka auta a nekako sam siguran da niste vozili 6n sa tom masinomTo ti ni oni iz Wolfsburga nebi povjerovali
kad si imao tu masinu1.4 ljuta nepoderiva mašina. troši 7 al u KurtZu troši više od 1.6 16v gti u tom autu
dokazi suprotno, kudite neka auta a nekako sam siguran da niste vozili 6n sa tom masinom
kad si imao tu masinu
1.4 masina sa 55kw u vozilu koje nema ni 1000kg ide poprilicno dobro
uz malu potrosnju
imam sada 1.6 u polu i nosi ga ko lud
ali krajnje je glupo i nije bas normalno porediti potrosnju sa 1.4 motorom od 75ks i sa 1.6 od 125ks
Bas ga je moj otac imao i nije se mogao nadavati za kvarove. I to je na satu imao 105000 kupljen od prvog vlasnika. Na kraju ga dao za 5000 a platio ga 11500dokazi suprotno, kudite neka auta a nekako sam siguran da niste vozili 6n sa tom masinom
kad si imao tu masinu
1.4 masina sa 55kw u vozilu koje nema ni 1000kg ide poprilicno dobro
uz malu potrosnju
imam sada 1.6 u polu i nosi ga ko lud
ali krajnje je glupo i nije bas normalno porediti potrosnju sa 1.4 motorom od 75ks i sa 1.6 od 125ks