Član
156?
kako to mislis kolega ? na leru je traktor a u "obrtajima" samo zvizdi jer je ,nadam se da ces se sloziti prepakovan turbo veci od bog te pitaj cega...dakle nije stock...nije do rasprave al je besmisleno i pokusavati stati u odbranu dizela i zvuka....jednostavno ne ide.hajde nađi nekog 300d mercedesa, šestaka, jeste da je na leru čudan zvuk, ali u obrtajima tom motoru zavidi benzinac, mogu garantirat.
kako to mislis kolega ? na leru je traktor a u "obrtajima" samo zvizdi jer je ,nadam se da ces se sloziti prepakovan turbo veci od bog te pitaj cega...dakle nije stock...nije do rasprave al je besmisleno i pokusavati stati u odbranu dizela i zvuka....jednostavno ne ide.
Na stranu to sto ti uzivas u takvom zvuku, ali to i zvuk atmosferca sestaka, dizel ni posoliti.toliko.
nemoj slagat pa reći da nije lijep zvukNa stranu to sto ti uzivas u takvom zvuku, ali to i zvuk atmosferca sestaka, dizel ni posoliti.
Ma nije čo'ek imao koga drugog zafrkavati pa naletio malo na forum, čuo da je ovdje fina rajaHahhahahah rekoh ja da je on unaprijed odlucio sta ce uzeti. Da si odmah to napisao mogli smo se sacuvati 10 stranica raznih gluposti.
Ja vec vidim da ovo nece na dobro, cim ti ides gledati G4 sa 300.000 za 7.000, u kojem je unutrasnji dojam dizajna, golf 3 star 20 i kusur godina.
Tuga, al tvoje pare tvoj izbor. Sretno...
Hahhahahah rekoh ja da je on unaprijed odlucio sta ce uzeti. Da si odmah to napisao mogli smo se sacuvati 10 stranica raznih gluposti.
Ja vec vidim da ovo nece na dobro, cim ti ides gledati G4 sa 300.000 za 7.000, u kojem je unutrasnji dojam dizajna, golf 3 star 20 i kusur godina.
Tuga, al tvoje pare tvoj izbor. Sretno...
Octavija je ista kao i golf 4 što se tiče bilo čega, dijelovi u potpunosti isti, ali nebitno. Ti si zacrtao za golfa u startu i nisi trebao ni pitati forumaše.Nisam. Jednostavno sam ocijepio i hocu da to bude cetvorka.
Od danas samo trazim uvezeno i da budem prvi bh vlasnik.