Mora li biti BORA? Pogledaj druze ovog golfa
http://www.pik.ba/artikal/4103421/golf-iv-1-9-tdi-highline-6-brzina-2003-god/
To je bio od mog prijatelja, on ga vozio 4 godine, picajzla, u 4 godine presao 50000km samo sa njim, cuva pazi, iz svicarske uvezen golf i prodao ga prije par dana tj zamijenio za a3 noviji, htio novije auto
Na golfu je prije mozda 5000km radjen veliki servis, i mijenjao je bregastu, novu kupio originalnu i stavio, podizace originalne nove stavio, motor znaci nov haman sa ovim autom bi bio miran, nove gume ma sve je tiptop uostalom znas valjda nesto o autima kad ga vidis i probas
onako ja to samo kao prijedlog kazem... covjek ovaj mu je vratio 50 000km, auto je preslo nekih 210 000km, al vratio je sigurno jer je fakat auto u dobrom stanju tako da nikad ne bi primjetio. Ne znam koliki ti je budjet, ne znam ovog covjeka koji prodaje znaci nemam ja nista od toga samo ti predlazem extra dobro auto...i ovu presvlaku preko volana je ovaj stavio nije volan u losem stanju nemam pojma zasto je to stavio
i malo sere sa ovom opremom, nema 12 zvucnika i nema 10 airbagova ni dvozonsku klimu haha to nema nijedna cetvorka