hahahahaha...hajmo redom...vidiš, ukusi se razlikuju...spolja, lijep je scirocco, ali meni nije ljepši od grande punta, tako da dalje ne raspravljamo...unutrašnjost takođe, gdje ima logike da istu unutrašnjost imaju golf i scirocco...obicno i sportsko auto...naravno, samo kod glupog vw-a...nebil njemački idioti uštedili na proizvodnji...
dalje, golf VI ljepši...pa tebi stvarno treba čestitat na ukusu...hajd što vw-ovci hvale taj neki "kvalitet" njemački, ok...al dizajn, to prvi put čujem...čak poznajem lični masu vw-ovaca koji kažu da je vw glupo i monotono auto...
a da, preko PP-a smo se raspravljali o tome, što fiat ne pravi više sportska auta, što nema SUV...pametni talijani ne guraju svaku marku svugdje...nego, imaju običnu marku (to je sam fiat), sportsku (alfa), luksuznu (lancia), supersportsku (ferrari), superluksuznu (maserati), komercijalni program (iveco)...ne prave sami sebi konkurenciju...
ko VW, izbaci octaviju, koja je bolja od golfa, i sam sebi jebe prodaju..."pametni" švabo je to...hahaha