vlado_jaje80 je napisao(la):
1,6 benzinac 100kmh maksimalno moze da ide, 29 sekundi do stoje ali meni ja dobar ja sebi auto sredjujem po svom ukusu i ako se izgleda nesvidja svakom moj ukus,al bitno je da je meni dobar ja ga vozim ali bice jos ljepsi kad ga budem radio na proljece.
Ne radi se o tom da se mora svakom sviđat niti da ja tebi pričam šta na račun toga da mora svima bit extra.Dajem ti prijedlog šta ide a šta ne ide ti radi po svom jer je tvoje auto, al ne vidim svrhu što se prepireš samnom?Taj jap style lonac malo kojim autima i stoji pa je stvar do njega ukratko...ne bi ga ni ja sebi stavila iako japanca vozam jer ne stoji s ovakvim branikom i to je t
brve, ja na svom imala ove koje sam i stavila sliku, na drugom nešto slične tome i zato ti i govorim šta bolje stoji na autu al opet tvoja stvar.Branik isto da nisi to naprijed zatvorio ne bi mu ništa falilo ni fabričkom, ili da si onaj od coupea stavio, odlično mu stoji.Vozila tog 1.6 nedavno i neopisivo koja je razlika poslije ovog u to sjesti.Meni je motor bitniji od izgleda pa zato i pitam koji je motor.Nek je samo čitavo i neki oblik koji nema svako auto ovdje, dobar motor i to je za mene odličan auto.Styling me ne interesuje pretjerano al kad već radiš daj da je barem nešto primjereno tom autu koje radiš...S Audijem je vrlo lako pretjerati da to ode na neukus o tom se radi, i moj je po meni imao dosta mana al hajd...nisam ga ja radila pa sta cu mu...