shone190 Član 16.11.2011 #61 Ja nisam uspeo da naidjem da vidim neki primerak, a kamoli da je na prodaju i da je u bilo kakvom stanju Bice slika, samo polako, sada sam u fazi nabavke jos jednog auta pa sam fokusiran na to
Ja nisam uspeo da naidjem da vidim neki primerak, a kamoli da je na prodaju i da je u bilo kakvom stanju Bice slika, samo polako, sada sam u fazi nabavke jos jednog auta pa sam fokusiran na to
shone190 Član 18.11.2011 #62 Stig'o upravo na parking jos jedan Audi, ovaj put URS4 Avant, sutra slike i nova tema posto je tolika magla da sam ga jedva dovezao
Stig'o upravo na parking jos jedan Audi, ovaj put URS4 Avant, sutra slike i nova tema posto je tolika magla da sam ga jedva dovezao
shone190 Član 30.11.2011 #67 Posto sad imam dva Audija sa AAN motorom, uzeo sam rezervni ECU da se nadje, nikad se ne zna
GolFanatiCars Član 30.11.2011 #69 :lol::lol::lol: vadis mi trombocite sa tim svojim garazama :icon_biggrin:
BaXRS4 Član 30.11.2011 #70 shone190 je napisao(la): Ne smem ni da pomenem koju garazu sutra otvaram, stvarno sam manijak Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
shone190 je napisao(la): Ne smem ni da pomenem koju garazu sutra otvaram, stvarno sam manijak Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
shone190 Član 02.12.2011 #72 Verovatno poslednji lepi dani u sledecih nekoliko meseci, pa reko' da operem UR-a
GolFanatiCars Član 03.12.2011 #73 zadnja slika :icon_smile: sile od auta zadnjeg ur-a sto si kupio necu komentarisat necu znat o kojem je rijec ovaj je vrijedan da ga parkiras u sobu preko zime :icon_biggrin:
zadnja slika :icon_smile: sile od auta zadnjeg ur-a sto si kupio necu komentarisat necu znat o kojem je rijec ovaj je vrijedan da ga parkiras u sobu preko zime :icon_biggrin:
reljascirocco Član 03.12.2011 #74 Ala svaka ti cast za auto predobar audi moj prijatelj je imao ovakva dva coupea jednog je prodao