sreto je napisao(la):rastavio ovakav audi u djelove stranac samo nije bio karavan,auto je brutalan za vozitit....
jesi radio sta na njemu jes ga pojacavao
sreto je napisao(la):taj motor sa quattro pogonom razvaljuje,trenutno taj motor slazem u svojoj calibri sa zadnjim pogonom cilj mi je negdje oko 600ks
elmo je napisao(la):Zašto čovjek ne bi imao ovoliko auta, mislim nije ne realno. Sva ova auta koja je postavio nisu od po 50 hiljada eura.
Svaka čast stari
Samo deri :123:
Lexillium je napisao(la):elmo je napisao(la):Zašto čovjek ne bi imao ovoliko auta, mislim nije ne realno. Sva ova auta koja je postavio nisu od po 50 hiljada eura.
Svaka čast stari
Samo deri :123:
Znas li ti koliko kosta samo porez na ova auta u Swe? Osiguranje? Iskren da budem ja cisto sumnjam da su ova auta sve od jedne osobe.Ali sve se da provjeriti:icon_biggrin:
Ako grijesim,onda se duboko izvinjavam momku/covjeku...
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):a ne samo porez,đe je tu još i čorba,i ovdje skupa čorba,a u skandinaviji najskuplja je na svijetu.Šta god bila istina tebi svaka čast prijatelju,pogotovo na onoj mat crnoj raketi ,nego reci ti sitnoj raji čime se baviš ako nije tajna,da nisi neki IT stručnjak,čuo sam da gore ima puno toga i da se lijepo zaradi.
Tarik_Kadic je napisao(la):Pa probio sam se brzo za svojih 30 godina.
Radim ko sef jedne radione za MAN - kamione i autobuse.
ima u teskoj mehanici para.