Član
da li kupujete auto sve bi gledali, sad kao unutrasnjost ne igra ulogu sporstog auta pa ima stvar za koju se kaze ulozeno dobiveno
ze-tec je napisao(la):M3 je i dalje sto je uvijek bio i to auto za gustanje. Ko ima M3 nije lud da ga vozi po snijegu,a kamoli po planima. Zato usput kupi nesto iz X programa, a M3 cuva za lijepe vikende i eventualni odlazak na godisnji odmor.
RS5 je naturpijan od glave do pete, snagom, sminkom, a bogami i kilama.. Za moj ukus previse ima tih tvz. detalja koji ga odvajaju od obicnog A5 modela toliko da se granici sa kicom. Od srebrenih retrovziroa, difuzora, nepravilnih ispusnih cijeve, led dioda, space shuttle unutrasnosti i sto li vec ( na tom autu uvijek imate najmanje 3 boje i to crnu, srebrenu i onu koju izaberete ). Sam displey i i djojstik znamo ko je prvi uveo ( kad su svi blatitli Bangla-e sto je to objedinio, a danas svi to ubacuju ). Usput, sjedio sam u oba auta nazad, doduse ne M3 i RS5, nego obicni coupe-i i BMW ima vise mjesta za koljena i glavu, mada to u sustini u ovakvim autima nije ni bitno. Oba auta su odlicna i ne moze se pogrijesiti odabirom bilo kojeg, ali moj izbor bi bio definitvno M3.
niksa je napisao(la):u bmwtu ima vise goriva
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Alo ba ljudi, ovde je samo stvar ukusa, kome koji znak vise prija, pa ko god kaze da jedan od ova dva ne valja, nek slobodno posjeti psihijatra! Mercedes mi je No.1, ali brate mili i ovo su zvjeri!