Audi Project Anniversario : novi Audi Quattro

Audi Project Anniversario : novi Audi Quattro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Audi%20Quattro%20Anniversario.jpg

O tome da u Audiju razmišljaju o kreiranju naslednika legendarnog Audija Quattro (čija proizvodnja je ugašena 1991. godine), nemački AutoBild je pisao još u aprilu, a u međuvremenu su se pojavile i dodatne informacije i ovaj novi rendering (izvor je CarMagazine.co.uk) koji pokazuje kako bi taj automobil trebalo da izgleda.

Za osnovu novog Quattra ("Project Anniversario"), koji bi trebalo da se pojavi sledeće godine, tačno na 30-godišnjicu premijere originalnog modela, poslužio bi kupe A5.

Ako se ove informacije pokažu tačnim, novi Audi Quattro bi najverovatnije bio proizveden u limitiranom broju primeraka, a cena bi mu se kretala između cena za Audi S5 i R8.
 
Član
Meni ovo lici na Audi Muscle Car...kao oni stari sto su se prosirivali i stavljano im po 1000 nalepnica, pa se vozili na reliju, na to me podseca...
 
Član
vauuu ovo je...:cool: al meni se cini da je bila bas neka slicna tema i da uopste nije korstena osnova A5-ce
 

MTR

Član
Na srecu imao sam priliku da provozam Urquattro , da bas tako se zvao , imao je oko 280 konja , jao ja zvijeri ,a na nesrecu zavrsio je na otpadu jer seljacina nije znao sta ima :icon_cry:

Ako bude i priblizno razlicit u odnosu na standard modele uhhhh , a pitam se zasto su ubacili redni 5 cilindricni u TT ? Garant ga testiraju za ovaj model , bice bruka konja i trakcije :cool::cool::cool::cool::cool:
 
Član
Ljudi nisu svjesni što će ovo biti jer kilažom neće prelaziti 1200Kg... Pravo WRC vozilo.
 

MTR

Član
samo za info i podsjecanja radi evo mu tata se prodaje

Preis: 165.000 EUR
Kilometerstand: 33.800 km
Leistung: 261 kW / 355 PS
Erstzulassung: 12/1984

Number 144 of only 214 ever built.

[attachment=21327] [attachment=21326] [attachment=21325]

[attachment=21328] [attachment=21329] [attachment=21330]

A ovaj novi mora opravdati tatinu reputaciju , i sve ono sto je Quattro stvorio za Audija kao cjelokupni brand kakav danas poznajemo . Mora biti dobar inace :icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top