Član
fin cabrio samo ga malo zakucaj za asfalt
skinuo ja neki dan sportske opruge...ne mogu preci ni najmanji lezeci..i sad mi zakaca a s oprugama da ne pricam..:S..tako da valja mi se zadovojit ovim..jbg..Frenkie-3B je napisao(la):fin cabrio samo ga malo zakucaj za asfalt
EldarNuha je napisao(la):skinuo ja neki dan sportske opruge...ne mogu preci ni najmanji lezeci..i sad mi zakaca a s oprugama da ne pricam..:S..tako da valja mi se zadovojit ovim..jbg..Frenkie-3B je napisao(la):fin cabrio samo ga malo zakucaj za asfalt
Got2b je napisao(la):ovaj auto je stranac jell tako neznam tacno koje su table..al et:d iz LUKAVCA JE .. na izgled auto nimalo nije loshe vidjam ga bude ispred moje zgrade parkirano
ima par ostecenja krova nazad iza vozaca .. a i ruzno radi nesto....al ostalo je ok fino izgleda... pozzzzzzz
EldarNuha je napisao(la):Got2b je napisao(la):ovaj auto je stranac jell tako neznam tacno koje su table..al et:d iz LUKAVCA JE .. na izgled auto nimalo nije loshe vidjam ga bude ispred moje zgrade parkirano
ima par ostecenja krova nazad iza vozaca .. a i ruzno radi nesto....al ostalo je ok fino izgleda... pozzzzzzz
aham..izboden.. u Zagrebu..ne znam zasto mislis da ti cudno radi,, dobro radi..:S:S mozda prije par dana mu je bio ostecen auspuh..zakacio ga..ali sad je sve ok..
Got2b je napisao(la):EldarNuha je napisao(la):Got2b je napisao(la):ovaj auto je stranac jell tako neznam tacno koje su table..al et:d iz LUKAVCA JE .. na izgled auto nimalo nije loshe vidjam ga bude ispred moje zgrade parkirano
aham..izboden.. u Zagrebu..ne znam zasto mislis da ti cudno radi,, dobro radi..:S:S mozda prije par dana mu je bio ostecen auspuh..zakacio ga..ali sad je sve ok..
Eh moze biti da je i to jer sam prosao pored audija neki covjek vozio il vec sta ti je pa sam cuo da zamahuje
imas kakve felgice za golfa 2...imam ja 205 / 50 16 al mi ne godi ocu nesto manje