Član
Hellouu Evo i ja da predstavim svoj auto U pitanju je Audi B4 1994 godina, 115ks abk motor, uvezen iz Svice Auto je u odlicnom stanju redovno servisiran i odrzavan. Ima jos dosta stvari da se urade za sad ovoliko
Evo slika dok je bio stock B|
E sad posto sam dobio vozacku dozvolu napokon -.- Pocelo se pomalo i sredjivati Celicare prosirene na 8j
Zadnje felne postavljene, na redu su sportski amortizeri
Posto su zadnje felne bile male jotaze A i ruzno je izgledalo prebacio sam ih naprijed a nazad su dosle od 9j
Sportski auspuh Remus i kn filter su stavljeni takodje..
To bi bilo to za 2013 godinu Sad prelazimo na 2014 B|
_____________________________________________________________________________________________________
BF Godrich 195 50 15 na 8 i 9 j
Druga boja a i malo streca
Maska se izgulila malo.. Ugl popravljeno je sad
Raid HP cukice
To bi bilo to za sad Ima jos stvarcica da se urade na njemu ne zurim nigdje Bice polako..
Pozz :*
Evo slika dok je bio stock B|
E sad posto sam dobio vozacku dozvolu napokon -.- Pocelo se pomalo i sredjivati Celicare prosirene na 8j
Zadnje felne postavljene, na redu su sportski amortizeri
Posto su zadnje felne bile male jotaze A i ruzno je izgledalo prebacio sam ih naprijed a nazad su dosle od 9j
Sportski auspuh Remus i kn filter su stavljeni takodje..
To bi bilo to za 2013 godinu Sad prelazimo na 2014 B|
_____________________________________________________________________________________________________
BF Godrich 195 50 15 na 8 i 9 j
Druga boja a i malo streca
Maska se izgulila malo.. Ugl popravljeno je sad
Raid HP cukice
To bi bilo to za sad Ima jos stvarcica da se urade na njemu ne zurim nigdje Bice polako..
Pozz :*