trizex je napisao(la):pre pre prejako vec sam se pitao gdje je ovo auto, nema te nigdje
Hvalakavaz je napisao(la):zanemari druze te gluposti
audi je perfektan stvarno
dosta puta sam gledao slike i samo rijeci hvale
Adnan_1.8T je napisao(la):trizex je napisao(la):pre pre prejako vec sam se pitao gdje je ovo auto, nema te nigdje
hvala
A tu sam, samo nisam na forumu zbog pojedinaca ,sto seru da se tako izrazim,ima dosta ljudi koji pametuju a negledjau na svoje radove i slicno...
pozz
trizex je napisao(la):Adnan_1.8T je napisao(la):trizex je napisao(la):pre pre prejako vec sam se pitao gdje je ovo auto, nema te nigdje
hvala
A tu sam, samo nisam na forumu zbog pojedinaca ,sto seru da se tako izrazim,ima dosta ljudi koji pametuju a negledjau na svoje radove i slicno...
pozz
ma zajebi to, ima ko ce brisat' levatske postove
Sarajlic je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Na slikama super, uživo je mnogo lošiji.
Kako mislis losiji,opisi za nas koji ga nismo vidjeli
Nisam ni ja mislio nish lose,meni je auto predobro iako mozda i nije po mom ukusu ali kada se gleda u globalu respect.OggyBoy je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Na slikama super, uživo je mnogo lošiji.
Možda je ovo zvučalo pregrubo, ali sam ga vidio prošle godine u Laktašima i baš sam ga detaljno obišao i pregledao i nije me fascinirao koliko dobro izgleda na slikama. Nije fušeraj, izgleda on fino, ali nije baš sve uklopljeno kako sam očekivao. Ovo je moje subjektivno mišljenje i nemojte sad da se hvatate za njega, ne blatim ni čovjeka ni auto, samo nije po mom ukusu i to je to.
OggyBoy je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Na slikama super, uživo je mnogo lošiji.
Možda je ovo zvučalo pregrubo, ali sam ga vidio prošle godine u Laktašima i baš sam ga detaljno obišao i pregledao i nije me fascinirao koliko dobro izgleda na slikama. Nije fušeraj, izgleda on fino, ali nije baš sve uklopljeno kako sam očekivao. Ovo je moje subjektivno mišljenje i nemojte sad da se hvatate za njega, ne blatim ni čovjeka ni auto, samo nije po mom ukusu i to je to.