Član
Otkud sad to, svuda sam cuo a i po testovima da je auto bas za svaki dan odlican, nesto poput 911 turbo.Joj da ti znaš kako je to naporan auto za voziti svaki dan nebi ti tako pričao )
Otkud sad to, svuda sam cuo a i po testovima da je auto bas za svaki dan odlican, nesto poput 911 turbo.Joj da ti znaš kako je to naporan auto za voziti svaki dan nebi ti tako pričao )
Lako se upravlja, nije previse nizak, nije lud za odrzavanje, ima prostora, awd i slicno je tacno ali buka transmisije iza glave se ne primjeti odmah ali ako se vozis bas duze ili nakon par mjeseci sa autom, mjenjac je trzav u saobracaju (do duse i svaki mjenjac sa duplim kvacilom je takav nije krivica auta).Otkud sad to, svuda sam cuo a i po testovima da je auto bas za svaki dan odlican, nesto poput 911 turbo.
Ma brate da moram potpisat na gajbi da vozim nije problem Da ti samo znas kako je Hondu voziti, GTR je za nju Boing Dobro je kad se ne naviknes na bolje hahahJoj da ti znaš kako je to naporan auto za voziti svaki dan nebi ti tako pričao )
Opet ce da bude Audi a za model ce mo da pricekamo dok stigne u GARAZU =DSteta Audi je bio samo takav. Smije li se znati sta ce doci novo u Garazu ?
Haha upravu si.. bio sam u planu da uzmem dizela bitdi al nije to to nedostaje bi zvuk benzinca znam da mogu i dizeli da se dorade da se cuje i to dobro pa sam se odlucio za benzinca opetobavezno je da se kaze koji je model u pitanju, inace ide ban. salim se, poznavajuci tebe bit ce nesto bijesno
Da upravu si imeni je sedan ljepsi a ovaj je mini RS6 haha. Slazem se u potpunosti stobom i za motor!Meni sedan verzija mnogo bolje i uspjelije izgleda, ovaj djeluje ko karavan,pogotovo sa ovim nosacima na krovu, a 2.5 T petak je zvjer od motora.
jbg ovo je drk drk, boja mi je like, meni se ne sviđaju ove oem felge jel nemaju konakvnosti fali mi agresivnosti, a ostalo je dream.
ps. kad će kod nasu bih biti testni rs za probati
ps2 odgovovr na ps1 nikad