Hehe imenjace biće bolji video kad bude suho nemožes kad stalno kiša pada :/Hahaha sta ovo ba bii...ne valja imenjace ovo nista moras ponovo po suhoj cesti..
hehe ma kakav profic to ja i jarani sinoc napolju pa nam odjednom doslo da snimimo video zacas na brzinu to odradili mozda za 15 minuta sveFora snimak, nije neki profic radio, bjeze kadrovi a jos je vjerovatno i jutub autkorekcija svoje odradila pa ima nekih trzaja al opet, dobra ideja i jos bolja auta
hehe ma kakav profic to ja i jarani sinoc napolju pa nam odjednom doslo da snimimo video zacas na brzinu to odradili mozda za 15 minuta sve
razbijDa ima aplikacija,i bas te zbog toga pitah. Ja zivim u Norveskoj,pa necu ti ja dolaziti u Swe valjda da kradem nesto iz auta? Ili neko iz BiH? A i da ti ukrade bilo sta,i ja i ti znamo da bi od osiguranja naplatio 3 puta vise. Osim ako nisi uzeo ansvar førsikring. A onda to i takvo vozilo ne idu zajedno,i neke stvari ne bi imale logike.
A ja ne pamtim da je nekada nekome ovde nesto iz auta ukradeno,a pogotovo auto.A vjeruj mi,od Golfova pa do Ferrarija parkiranih danima na parkinzima sirom zemlje...
samo ti sakrij druze niko nije bas dobro prosao ko se sa osiguranjem zajebavao poz JönköpingDa znam da ima osiguranje i full je osiguran opet moraš platit (självrisk) 3000-5000 kr a sto bi se zafrkavao i čekao på 2 mjeseca da se popravi šteta obijali su mi 2 puta golfa na parkingu i znam kakva je procedura čekaš vrijeme i tako... a pošto iste slike stavljam i na švedski forum i ovdje pa samo kopiram link
Ma nadje se svakakvih budala meni su golfa dva puta razbijali a nista nisu uzeli samo zafrkancija sa osiguranjem a isad nista nedrzim vazno u autu sakrijem kad se sjetim heherazbij
samo ti sakrij druze niko nije bas dobro prosao ko se sa osiguranjem zajebavao poz Jönköping
kör försiktig och akta dig för polisen..!Audi A6 3.0TFSI Revo ST1+
- zimske gume ,
- vrijeme 8stepeni/kisa
100-150km/h = 4.0sek
100-200km/h 11.1 sek
Tack jag gör det kör försiktigt så länge det går hehekör försiktig och akta dig för polisen..!
ta hand om dig.!!!!!
na kojoj si stranici uzimao RS branik posalji mi je hocu ija ganjam vec desetak dana ali sve od S5 ja bi od RS5 ili od ABT oni su bas bas zlo i ako bog da popijemo kafu u Malmeu dolazim ja cestoTack jag gör det kör försiktigt så länge det går hehe