selmir_tz Član 12.02.2015 #63 soffa je napisao(la): Prejako autoo.. Kliknite za proširenje... Hvala puno
.nOKe Legend 13.03.2015 #67 ja koliko je ruzna maska na ovim novim lexusima jos ne mogu da vjerujem..
selmir_tz Član 15.03.2015 #68 FAHRO_ELIMINATOR je napisao(la): brutalan je... sad samo 13" i u pod Kliknite za proširenje... Jel ovako haha =D A6 Allroad ili je ovako hehe moze se jos spustit al necu ima puno lezeci ovdje po svedskoj :/ ,, Jos se 10mm spusti ako je u dynamic mode
FAHRO_ELIMINATOR je napisao(la): brutalan je... sad samo 13" i u pod Kliknite za proširenje... Jel ovako haha =D A6 Allroad ili je ovako hehe moze se jos spustit al necu ima puno lezeci ovdje po svedskoj :/ ,, Jos se 10mm spusti ako je u dynamic mode
George Član 15.03.2015 #69 Jarane nisam bio na tek sad vidio Audi ti je drama sta got kazem dalje suvisno je...
MTR Član 15.03.2015 #70 .nOKe je napisao(la): ja koliko je ruzna maska na ovim novim lexusima jos ne mogu da vjerujem.. Kliknite za proširenje... Jes na slici , u zivljaka gori
.nOKe je napisao(la): ja koliko je ruzna maska na ovim novim lexusima jos ne mogu da vjerujem.. Kliknite za proširenje... Jes na slici , u zivljaka gori
selmir_tz Član 24.03.2015 #72 Evo malo promijene uzeo sam RS masku danas dosla kad postavim dolaze slike
selmir_tz Član 25.03.2015 #75 -iEx- je napisao(la): Nije original, nije qVatro Kliknite za proširenje... hehe popravicu ja da pise qVatro
-iEx- je napisao(la): Nije original, nije qVatro Kliknite za proširenje... hehe popravicu ja da pise qVatro