-Suki- je napisao(la):Zato imam osjecaj da od S6 ima samo značkicu? :icon_rolleyes:
elvis_h je napisao(la):juce oko 12h na sjenjaku ispred staklare
Death_beat je napisao(la):kad si prolazio, zene na stanici komentarisu da ti je progorio auspuh :icon_biggrin:
Nije pitanje uopste da li momak ima ili nema S6.Neka ima i da Bog da ih on imao jos 10,sve bolji od boljeg.Mi ne sumnjamo uopste u to:icon_smile:GaRGa je napisao(la):-Suki- je napisao(la):Zato imam osjecaj da od S6 ima samo značkicu? :icon_rolleyes:
a S line lajsne na vratima ?
Lexillium je napisao(la):Nije pitanje uopste da li momak ima ili nema S6.Neka ima i da Bog da ih on imao jos 10,sve bolji od boljeg.Mi ne sumnjamo uopste u to:icon_smile:GaRGa je napisao(la):-Suki- je napisao(la):Zato imam osjecaj da od S6 ima samo značkicu? :icon_rolleyes:
a S line lajsne na vratima ?
A vezano za lajsne na vratima,samo da znas da skoro svaki Audi evo recimo u Norveskoj gdje sam ja ima te lajsne.A nije S model,tako da auta za njihovo i npr. nase trziste nisu ista ''standardnom'' opremom. Ovo vazi i za Golfove
MuMa je napisao(la):To je broj Sasije ? Jell
ekrem_ je napisao(la):kako da nije s6 kad je motor v8 350 ks ? mada fale retrovizori , maska , felge .... ali posto je u bosni to je opravdano .
auto je prva liga , neka je sa srecom !!!
ekrem_ je napisao(la):hehe pa dobro al valjda je dobio saobracajnu uz kola , valjda zna sta je kupio