To je to sjecam se ,hvala tiee da iz praonice si izašao.
Auto je na cesti kao tenk.
Bas bas lijep audi! Gdje si nabavio zadnji spojler gepeka ?
Auto odlican, motor mi se najvise sviđa, jedino sto mi uz takav auto ne idu te gume nikako, ja osobno bih uzeo kvalitetniju premium gumu najvise zbog snage motora i pogona, inace sve super
Lijep Audi druze, vidjam ga po gradu, samo jos gewinde![]()
Mislim da sam te upratio sinoc u ulici tamo od kafica New York, pa do MUP-a.. (Vi iz TZ cete bolje znati te ulice) Ugl jedno od perverznijih auta u Tuzli, definitivno. Moram te uhvatiti kad ne budes sa zenom, pa da vidimo moze li meda taj Audi
![]()
Svako radi po svom cejfu,meni je ovako topStvarno ne znam sta je ovde lijepo osim motora (iskreno).
Ta maska bi bila dosta ljepsa da nema na njoj rs6 i da se taj chrom ofarba u crno
Na gepeku katastofalan znak rs6
Rep necu komentarisat meni se licno ne svidja ali mnogima je dobar.
Moj prijedlog
Bacanje u smece tih rs6 oznaka
Gewinde ili opruge 40mm
Farbanje svih chrom detalja u crnu
Prednji s line branik
I skidanje zadnje repine
Retrovizore u aluminium sivu
Tad bi auto bilo kulturna babaroga
![]()
Stvarno ne znam sta je ovde lijepo osim motora (iskreno).
Ta maska bi bila dosta ljepsa da nema na njoj rs6 i da se taj chrom ofarba u crno
Na gepeku katastofalan znak rs6
Rep necu komentarisat meni se licno ne svidja ali mnogima je dobar.
Moj prijedlog
Bacanje u smece tih rs6 oznaka
Gewinde ili opruge 40mm
Farbanje svih chrom detalja u crnu
Prednji s line branik
I skidanje zadnje repine
Retrovizore u aluminium sivu
Tad bi auto bilo kulturna babaroga
![]()
Hehe tesko je svakom ugodit,a opet svi imamo svoj ukus,i ja sam svakako mislio skinut taj nazad znak,to cu ovih dana odradit,a abd gewinde cim se zavrsi prilaz u garazu jer je visok ulaz,ovako zapinjem,kamoli tad,pa abd za koji mjesec ce sve bit na svom mjestuJoj ove dijaspore..![]()
Malo si pretjerao jbg, zadnji rs6 znak jeste bespotreban, ali to je sitnica, skine se za 5 minuta. Prednji rs6 znak malo podici i povuci prema unutra, da bude centriran izmedju znaka i ivice maske.
Gewinde je rekao da ce stavljati.
Chrome ukrasi se fino uklapaju oko citavog auta, razbija monotoniju, a i ne mora svaki Audi biti all black fazon.
Kako god, ne mozes reci da zbog 2 znaka i chrome detalja jedino motor valja na autu..![]()