Član
Evo da ponovo prestavim novo auto
Nisam imao dosad prilike uzeo sam ga prije 2 mjeseca negdje, naletio mi po dobroj cijeni u Munchenu...
Znaci u pitanju je audi a6 2.7 iz 2006 , od opreme ima dosta toga da ne nabrajam sad tu puno.
Nakon par auta sto sam imao, audi TT, bmw 530D, passat cc al ovaj je nekako bolji za mene, sva ta auta imaju nesto posebno, al ovaj nekako je najbolji dosad za mene, zbog djeteta,porodice..
Mada da kazem, nijedan se nemoze porediti sa bmw motorom(brzina,potrosnja)
Ovog sam poceo postepeno da dotjerivam po svom ukusu..
Evo par slika:
Kad sam ga samo dotjerao
Onda sam odmah obavio pregled auta na servisu, i osvjezio ga malo
Pa sam odmah krenuo u akciju, u Bec sam isao po ove felgice, u pitanju su Eta Beta tettsut ceramic, 19"
Zatim su mi gume stigle, 245/35 19"
Onda dolazi na red montiranje felgi i poliranje audia, da bi ispalo ovako
Onda smo trebali krenuti malo na odmor, pa je moj frajer dobio poklon
U Bosni pri dolasku, Marin iz Kostajnice odmah pocinje svoj dio posla koji najbolje zna FOLIJE
Lijepo je ispalo, momak radi extra znaci
Onda smo morali sarafati malo, otpustala mi pumpa, popucali sarafi koji je drze, nemam ti ja pojma kako, al se samo to meni moze desiti
Al i to je uspijesno rjeseno, tako da sam onda i sva crijeva vadio, cistio, granu takodjer, osvjezio i oprao motor
I to je to evo jedna iz moje maahale
Sljedece ide spustanje, gril, lip naprijed, branik pozadi itd...Sve cu napisati lijepo u nastavku
Nisam imao dosad prilike uzeo sam ga prije 2 mjeseca negdje, naletio mi po dobroj cijeni u Munchenu...
Znaci u pitanju je audi a6 2.7 iz 2006 , od opreme ima dosta toga da ne nabrajam sad tu puno.
Nakon par auta sto sam imao, audi TT, bmw 530D, passat cc al ovaj je nekako bolji za mene, sva ta auta imaju nesto posebno, al ovaj nekako je najbolji dosad za mene, zbog djeteta,porodice..
Mada da kazem, nijedan se nemoze porediti sa bmw motorom(brzina,potrosnja)
Ovog sam poceo postepeno da dotjerivam po svom ukusu..
Evo par slika:
Kad sam ga samo dotjerao
Onda sam odmah obavio pregled auta na servisu, i osvjezio ga malo
Pa sam odmah krenuo u akciju, u Bec sam isao po ove felgice, u pitanju su Eta Beta tettsut ceramic, 19"
Zatim su mi gume stigle, 245/35 19"
Onda dolazi na red montiranje felgi i poliranje audia, da bi ispalo ovako
Onda smo trebali krenuti malo na odmor, pa je moj frajer dobio poklon
U Bosni pri dolasku, Marin iz Kostajnice odmah pocinje svoj dio posla koji najbolje zna FOLIJE
Lijepo je ispalo, momak radi extra znaci
Onda smo morali sarafati malo, otpustala mi pumpa, popucali sarafi koji je drze, nemam ti ja pojma kako, al se samo to meni moze desiti
Al i to je uspijesno rjeseno, tako da sam onda i sva crijeva vadio, cistio, granu takodjer, osvjezio i oprao motor
I to je to evo jedna iz moje maahale
Sljedece ide spustanje, gril, lip naprijed, branik pozadi itd...Sve cu napisati lijepo u nastavku