dado307 slazem se druze sa tobom u potpunosti,vec sam rekao da ovo nije sportsko auto i naravno da nije namjenjeno za toga,ali me malo nervira kada mi neko pise gluposti a ja sam imao iskustva i sa golfovima i sa drugim 1.9tdi motorima kao sto sam postavio u prvom postu sliku gdje prikazan novi i stari A6 koji je imao 1.9tdi i kojeg sam dolsovno nekda znao "derati" i znam sta moze....kao sto kazes sve zavisi sta tko zeli,....imam prijatelja koji ima 3.0 motor,iskreno vidjam ga godisnje na cesti,j*o i to ako imas zvjercicu od auto a izvozis ga skoro nikad.....volim ja ici 30 ali da sam uvijek u autu
sky walker....druze nisam nista radio na njemu,kakvog sam ga dobio takav je.sto se tice okvira maske to pouzdano znam da je dodatna oprema,ko je ga uzimao tako je narucio,fele takodjer,fabricki farbane,a ovo oko prozora mi nije poznato,predpostavljam da je je i to fabricki ali nemoj mi vjerovati na rijec
sub3r jaro i meni su bezveze felge na ovim slikama,odma sam rekao da slike nisu najbolje ispale,ali vjeru da su prelijepe kada ih pogledas uzivo...ide i uz auto jer ova siva ide malo na crnu,kao da je neka perla boja ali nije.....bas mu idu felgice uz ovu boju
Og1 vozio sam odprilike godinu dana istog samo 3.0 motor prije nego sto je ovaj kupljen,iskreno motori se ne mogu nikako porediti,ni u potrosnji a kamo li u snazi....3.0 leti i stvarno je zvijer,kuca ga na limitirano 250 bolje od nekih jakih benzinaca,stvarno zvijer od auta