George je napisao(la):neznanijunak86 je napisao(la):hvala momci a iskreno,vise volim manuelni mjenjac...volim kad ga vratim JA iz vece u manju! A da je uzet automatik,onda bi imao 140konja, jer nema sa 170 automatik! a da se zatamni,naravno da je u planu...kao i prednja maska od RS5,samo da saznam da li 100% pase saraf na saraf...ako neko zna neka mi javi...pozz
kako bola nema 170 ps automatik :lol: a lud si
dobro ti je auto drug
BaXRS4 je napisao(la):RS5 maska ne paše šaraf na šaraf ni blizu, nemoj mijenjati kruške i jabuke. Zna se tko proizvodi RS modele.
George je napisao(la):ma nebi ni ja nikad uzeo automatik a mogao sam birat brate hehe nego govorim da ima 2,0 170 ps tiptronik
Kick je napisao(la):A koji je problem zato što čovjek nije uzeo automatik?
Mene da se pita NIKAD ne bi vozio automatika, pogotovo ne takav auto.
Inače... Meni je Audi A5 oduvijek bio najljepši Audi a vjerujem da i ti sad sam znaš zašto
Kupio si pravo STVORENJE!
BaXRS4 je napisao(la):neznanijunak86: Od S5 odgovara.
dado307 je napisao(la):dobar, jedina zamjerka sto nije coupe, to je pravi a5... nek je sa srecom drug, i na bolje da promijenis
dado307 je napisao(la):znam drug mi ima coupe-a, zvijer je bas... al ako je prinova u pitanju, oprosteno je :icon_smile:
BaXRS4 je napisao(la):Legendo ako stoji u opisu artikla da odgovara onda odgovara, nisam siguran za aftermarket proizvode. Ovaj gril sa linka bi morao ofgovarati, izgleda super