Član
Uopće ne kontam po čemu je lakše? kad je skinut točak možeš mu sa svih strana prići sprejem, a meni je malo glupo na ovakvom autu raditi sprejem felge.. Bolje da si odnio profesionalcu na plastdip..Normalno da je lakse!!
Uopće ne kontam po čemu je lakše? kad je skinut točak možeš mu sa svih strana prići sprejem, a meni je malo glupo na ovakvom autu raditi sprejem felge.. Bolje da si odnio profesionalcu na plastdip..Normalno da je lakse!!
Dvi ruke Sam radio trebalo je jos jednu uraditi ono da bude bas ali zafalilo mi plast dipa à nisam imao gdje kupiti poslije À sad da ih opet perem i da susim pa zastitim pa prscem vala enda mi se ionako cu ovo skinuti sad poslije bilmässa kad prodje 25-og u JKPKoliko si stavio podloga plastidipa?`
Hvalla drugNeka momxino radi sve sam sto mislis da mozes...nije sve ni fazon nosit nekome da uradi...
Malo je to skroz al eto sto kazes skinuces to posto inace jedan spray burk ide na jednu felgu pa odprilike 4-5 sprayburki ide na 4 fälge i rezultat top i jos lakse se skida poslije i jaca je zastita od kamencicaDvi ruke Sam radio trebalo je jos jednu uraditi ono da bude bas ali zafalilo mi plast dipa à nisam imao gdje kupiti poslije À sad da ih opet perem i da susim pa zastitim pa prscem vala enda mi se ionako cu ovo skinuti sad poslije bilmässa kad prodje 25-og u JKP
À bogami nemoras gledat à pogotovo komentarisatiŠta sve ovdje neću vidjeti
Jbga neka ovako dok nekupim vossenMalo je to skroz al eto sto kazes skinuces to posto inace jedan spray burk ide na jednu felgu pa odprilike 4-5 sprayburki ide na 4 fälge i rezultat top i jos lakse se skida poslije i jaca je zastita od kamencica
Zasto bi bolje bilo?? Foliju neznam stavljat xDbolje da si foliju naljepio