Član
ahhahahahahahNajbolja je opcija u benzinca ubaciti dizel. Moj drug ima 1.9 TDI na prodaju iz Golfa 3, pase na saraf u Audi A5. 550 KM, gratis prekucavanje i papiri.
ahhahahahahahNajbolja je opcija u benzinca ubaciti dizel. Moj drug ima 1.9 TDI na prodaju iz Golfa 3, pase na saraf u Audi A5. 550 KM, gratis prekucavanje i papiri.
dzes traktoristaTu je to sa potrosnjom,ali je 3.0 ipak 3.0.Bar ces imati sta cuti pod haubom
@elvis00, pusti ove zadrte i ograničene priče o dizelima, posebno iz naše perspektive gdje se govori isključivo o izrabljenim autima i gdje je početna kilometraža 200 000.
Pogledaj malo ovu ocjenu stručnjaka: http://www.autoexpress.co.uk/audi/a5/18649/audi-a5-18-tfsi
Bolje traktor sa 6 cilindara,nego prdavac sa 4dzes traktorista
Da cijena itekako nizaPerformanse da, ali je niža cijena pri kupovini, niže cijene servisa i općenito ako se prelazi manje km isplativija kupovina.
Ako ganjaš dizel verziju meni je za A5 2.0 TDI sa 170 ili 180 ks (ne znam sad tačno) dovoljna mjera. Za razliku od pojedinaca ovdje, od kojih neki nemaju ni vozačku, dotično auto sam vozio i baš je lijepo uštimano za vožnju... 3.0 TDI sam također vozio, ali u A6 karavan sa automatskim mjenjačem i ide dobro, ali potroši boga oca i prilikom normalne vožnje. A sa 3.0 motorom (kakav god bio) teško je odoliti iskušenju i voziti normalno, još ako je automatski mjenjač, quattro...jede zemlju. Ali, ako što rekoh potrošnja + održavanje + registracija + popravke su ono gdje gubi u odnosu na druge....takav setup auta mi je dobar ko recimo živi u brdima, tegli prikolicu i vozi se autoputem stalno i ima puno para.
Kod A5 ganjaj quattro, ovaj prednji pogon jede gume i čitava vječnost mu treba dok uhvati grip i krene...