Član
Pozdrav kolege
Evo mene opet nazad na gospodara prstenova pa da podjelim s vama i ovu radost
Radi se o audiu a4 b8 1.8tfsi sa prigusenih 88kw ali rjesice se i to ubrzo .
Auto je proizvedeno 12.2008 , oprema je neka tu i tamo nije nista vele ali boze moj rjesice se kasnije sve
Odma je uradjeno par sitnica izlakirana je hauba i krov jer je bilo malo ulupljeno od grada , maska u crno i retrovizori u sivo , kodiran
needle sweep , cornering light , te desni retrovizor da se spusti kad se ubaci u rikverc
Stigla rucica mjenjaca od s-line , led moduli za tablice , te uradjena kljesta u crveno .
Od planova jos imam felge rotor 18 ili 19 ( to ne mogu da se odlucim pa mi treba vasa pomoc ) , led maglenke , retrofit brod compjutera i mf volana te mapa na oko 200konja
Pa evo par slika kad je stigao i kako sad izgleda
imgurl
images hosting
image upload no compression
free image host
post a picture
free photo hosting
free upload pictures
photo sharing sites
upload a picture
upload imagem
I zanima me da li uzeti 18 ili 19ke rotor ? Vise sam za 19 ali da li ce biti grdno puno koji mjesec voznje na obicnom ovjesu dok ne dodju eibach opruge , ili da ipak uzmem 18 ?
Evo mene opet nazad na gospodara prstenova pa da podjelim s vama i ovu radost
Radi se o audiu a4 b8 1.8tfsi sa prigusenih 88kw ali rjesice se i to ubrzo .
Auto je proizvedeno 12.2008 , oprema je neka tu i tamo nije nista vele ali boze moj rjesice se kasnije sve
Odma je uradjeno par sitnica izlakirana je hauba i krov jer je bilo malo ulupljeno od grada , maska u crno i retrovizori u sivo , kodiran
needle sweep , cornering light , te desni retrovizor da se spusti kad se ubaci u rikverc
Stigla rucica mjenjaca od s-line , led moduli za tablice , te uradjena kljesta u crveno .
Od planova jos imam felge rotor 18 ili 19 ( to ne mogu da se odlucim pa mi treba vasa pomoc ) , led maglenke , retrofit brod compjutera i mf volana te mapa na oko 200konja
Pa evo par slika kad je stigao i kako sad izgleda
imgurl
images hosting
image upload no compression
free image host
post a picture
free photo hosting
free upload pictures
photo sharing sites
upload a picture
upload imagem
I zanima me da li uzeti 18 ili 19ke rotor ? Vise sam za 19 ali da li ce biti grdno puno koji mjesec voznje na obicnom ovjesu dok ne dodju eibach opruge , ili da ipak uzmem 18 ?