Član
Da li mi moze neko reci hoce audi a4 b6 2002 godina izbacivati gresku ako mu ugradim xenon, znaci ne fobricki, nego aftermaket?:icon_question:
manojlo111 je napisao(la):Da li mi moze neko reci hoce audi a4 b6 2002 godina izbacivati gresku ako mu ugradim xenon, znaci ne fobricki, nego aftermaket?:icon_question:
Dzeniii je napisao(la):hoce prijavljivat ako ima auto ima malo jacu opremu, tj na instrumen tabli da ima veliki board kompjuter , tu jos treba da budu podaci sa radia, ono koja je stanica ili redna pjesma sa cdA.
Kod mog rodjaka tako ima i prijavljuje sta god da crkne u prednjim farovima il stopovima
kneza je napisao(la):Ja sam u svoga Audia stavio obicne xenone prije godinu dana i nemam nikakvih problema. Pogledaj link http://www.bhtuning.com/pomoc-pri-ugradnji-xenona-t-67330.html
allroad je napisao(la):Motorici ne rade jedino ako su crkli
Dzeniii je napisao(la):hoce prijavljivat ako ima auto ima malo jacu opremu, tj na instrumen tabli da ima veliki board kompjuter , tu jos treba da budu podaci sa radia, ono koja je stanica ili redna pjesma sa cdA.
Kod mog rodjaka tako ima i prijavljuje sta god da crkne u prednjim farovima il stopovima
tictac je napisao(la):Dzeniii je napisao(la):hoce prijavljivat ako ima auto ima malo jacu opremu, tj na instrumen tabli da ima veliki board kompjuter , tu jos treba da budu podaci sa radia, ono koja je stanica ili redna pjesma sa cdA.
ma kakvo prijavljivanje,kod mene su ugradjeni naknadno xenoni jos neko ugradio najeftiniju instalaciju i kad crkne sijalica znaces kad te policija zaustavi ako ne vidis prije....znaci ne prijavljje nista na instrument tabli,vjerovatno je kod novijih modela drugacije