Član
hocu i ja tulumbe kao MaHa
Gesendet von iPhone
Gesendet von iPhone
Vec ranije sam znao za tonema na cemu!
Gesendet von iPhone
Vec ranije sam znao za to
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Znao je on i prije nego se pokvarilo. Vidis da je poslao starog da kupi dio...ma bogati?
sto nas onda vozas kad vec znas?
hoces samo sve tulumbe za sebe!
Gesendet von iPhone
Vise sam htio da se raspitam da budem 100% siguran do cega jema bogati?
sto nas onda vozas kad vec znas?
hoces samo sve tulumbe za sebe!
Gesendet von iPhone
Senzor pritiska, tj, presostat. Ja sam imao isti problem. Kad god bih stavio novi, ali zamjenski dio, ništa, sve dok nisam stavio original. No, i velika je razlika u cijeni. Original je skoro 4 puta skuplji.Pozdrav ljudi
Evo jucer vozim auto i naravno klima upaljena, nakon neki 15-20min mi se pali ECON Mode i pocinje bukvalno da grije auto, pokusavam da ugasim ECON ali nema sanse.
Mislio sam da je mozda klima prazna pa zbog toga ne mogu nista, odem napunim koliko je trebalo a nije trebalo puno jer nije bila prazna i opet ista stvar.
Skontam neku caku da klimu ostavim upaljenu i onda ugasim auto, zatim ga upalim i ona pocne normalno raditi izvjesno vrijeme dok opet ECON ne dodje na red.
Ukratko: Klima pocne raditi par minuta i hladi bas kako treba i odjednom se pali ECON i ne moguce ga ugasiti. (KLIMA JE NAPUNJENA)
Sreća pa nisi odgovorio na post star dvije+ godine...Senzor pritiska, tj, presostat. Ja sam imao isti problem. Kad god bih stavio novi, ali zamjenski dio, ništa, sve dok nisam stavio original. No, i velika je razlika u cijeni. Original je skoro 4 puta skuplji.
Sreća da imaš mene pa sam ti pomogao s iskustvom.Sreća pa nisi odgovorio na post star dvije+ godine...
Sreća pa si zakasnio dvije godine, jer je čak prije dvije godine rješen problem.Sreća da imaš mene pa sam ti pomogao s iskustvom.