Zato sto je ovo jako loseg kvalitetaŠto ne bi ubacio u u a4 1.9 tdi modernu muziku sa svim mogućim opcijama umjesto prastarog oem uređaja? Pa ne ne bi da vozi klasik iz 67 sa v8 motorom
Sve to stoji da on ima te mogucnosti. Samo kvalitet zvuka, kvalitet materijala/plastike nemozes porediti sa nekim brendiranim playerom ili originalom (audi concert). I ceste zajebancije software-a su kod tih no-name playera redovne.mogao sam za ovaj uzeti orginal navi ali nisam htio jer nema sve opcije kao ovaj i morao bi mjenjati dosta toga unutra da ga ubacim
ovaj mi je ok dvd , nije ni jeftin bas oko 250 eura je izasao
odgovara mi jer je 1 din ne moram nista petljati po tabli kao sto bi morao da mjenjam na din i navigaciju a opet nebi imao opcije kao na ovom, da cita sve i da ima touchscreen, sd , usb, blutooth, parking cameru itd
to moze da se mjenja , pozadina , brojevi itdJa samo kad vidim izgled menia ne bude mi dobro haha pejzaz je neki puko iza haha i ovaj font slova, ko na onim starim dvd kucnim kinima prije. Naravno, to je moje misljenje, opcenito ne volim ovo kad se ekran izvlaci napolje. Najbitnije je da si ti zadovoljan i da si dobio ono sto si trazio. A audi je ko lutka, jedan od ljepsih i meni najdrazih modela, nek je sa srecom.
necu 2 din jer bi svasta nesto morao jos mjenjati i prepravljati ovo samo prikljucim , a i radi kradje na ovom skinem plocicu i beskorisan je a na 2 din ne mogu skinuti ekranPreporucio bih ti 2din uređaj, sto puta ce bolje izgledati i bit ces zadovoljniji. Za moj ukus to ruzno izgleda pogotovo u takvom autu, i ventilacija dok ti bude radila puhat ce ti tocno u ekran sto ce ga dodatno grijati
ovdje treba prvo pitat DA LI BI NEŠTO URADIO, ako raja potvrdi onda postaviš ovdje, a ako im se ne sviđa, onda opet uradiš po svom, ali samo ne objaviš na forumAjde bogati ružan player pa šta bitno je da se njemu svidja!!
On će ga gledati i to je jedino sto je bitno, uzivaj i postavi fotke kada ga ugradiš.