R roki_actros Član 14.12.2008 #31 Auu Audi je SEX cisti...Svaka cast...Samo naprijed...Svidja mi se kako je KULTURNO sredjen... Sa srecom u daljem radu...
Auu Audi je SEX cisti...Svaka cast...Samo naprijed...Svidja mi se kako je KULTURNO sredjen... Sa srecom u daljem radu...
Schumacher Član 14.12.2008 #34 aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj nisam odavno vidio ljepseg audija stvarno svaka cast prejak je
Pike_gti Član 09.01.2009 #42 GocaS6 je napisao(la): B5 POWER!!!! :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted: Kliknite za proširenje... jao odvratnih retrovizora... a daj mi reci zar kod tebe nije bila crvena koza unutra... bila je bash perverzna...
GocaS6 je napisao(la): B5 POWER!!!! :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted: Kliknite za proširenje... jao odvratnih retrovizora... a daj mi reci zar kod tebe nije bila crvena koza unutra... bila je bash perverzna...
G GocaS6 Član 09.01.2009 #43 Ma *ebeš retrovizore, meni se sviđaju a ne znam zašto :lol: jest i dalje je čuj perverzna :lol::lol: ajd nemoj čovjeku kvariti garagu
Ma *ebeš retrovizore, meni se sviđaju a ne znam zašto :lol: jest i dalje je čuj perverzna :lol::lol: ajd nemoj čovjeku kvariti garagu
quattro Član 09.01.2009 #45 auto je za svaku pohvalu , po mom ukusu samo su felge male da si makar stavio 17 ili 18 , ali stvarno je vrh
auto je za svaku pohvalu , po mom ukusu samo su felge male da si makar stavio 17 ili 18 , ali stvarno je vrh