Član
Adnan_1.8T je napisao(la):Chuza je napisao(la):Aha oki samo reci koji je to caspis da se kupi :icon_biggrin:
Kad bude javim,a casopis je proAuto,ja mislim da bi trebalo biti za nekih mjesec dana
cestitke
Adnan_1.8T je napisao(la):Chuza je napisao(la):Aha oki samo reci koji je to caspis da se kupi :icon_biggrin:
Kad bude javim,a casopis je proAuto,ja mislim da bi trebalo biti za nekih mjesec dana
DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
A tvoj auti prica za sebe
Adnan_1.8T je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
Sto se nisi javio da pijemo kafu,nemoj da se stidis
DiAbLo je napisao(la):Adnan_1.8T je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):I meni su bolje ove nove stopke , a vidio sam te ja neki dan sa ovim momkom sto vozi Volva ispred Shopinga na grbavici i bash gledam onaj volvo stock a lijep drama sa ovim felgama ...
Sto se nisi javio da pijemo kafu,nemoj da se stidis
Javio bi se al sam bio sa djevojkom mi taman krenuli na kafu
Kad te vidim a budem sam , skacem ti na haubu